Blokhus

Sjov aktivitet hos FunArt Keramik

Hygge og leg med keramik

FunArt Keramik er åbnet for gæster. En forretning, der er integreret i FunArt Blokhus, beliggende ved indfaldsvejen til Blokhus.
I FunArt keramik kan der leges med at dekorere keramik og derefter få kunstværket brændt i ovnene og tage det med hjem. Det er et sjovt minde at have om dit besøg i Blokhus.
Aktiviteten er for alle og samtidig en god familievenlig aktivitet, siger den daglige leder Signe Birkeholm til Blokhus Avis og fortsætter: -Det viser sig faktisk, at selvom der er enkelte, som ikke ser det som en aktivitet for dem, så bliver de alligevel grebet af det at skabe noget sammen. Det er sjovt, nemt at gå til, og så er det samtidig hyggeligt for alle. Med en oplevelse hos os kan du udfolde din kunstneriske og kreative sider – også selvom man ikke lige føler sig specielt kreativ.
Oplevelsen kan være en god idé både på regnvejrsdage, men også f.eks. for at få en pause for solen.

Starten på FunArt Keramik

Signe Birkeholm (36 år) er ny hos FunArt Keramik. Jens Boelskifte er forpagter af bygningen, som er en del af FunArt, og han søgte efter en daglig leder, der både skulle være kreativ og have erfaring indenfor forretningsudvikling. I starten af maj havde de to det første møde. Den fælles forståelse og kemi imellem de to var der med det samme, og der blev efterfølgende givet hånd på et fremtidigt samarbejde.
-Jeg var ikke i tvivl. Det var lige mig, siger Signe Birkeholm, som oprindeligt stammer fra Aalborg, men i dag bor sammen med familien i Pandrup.

Leg med keramik

Hos FunArt Keramik kan du tegne frihånd på keramikken eller hente inspiration blandt de udstillede varer eller i inspirationshæfter på stedet. Aktiviteten varer 2 timer, og der kan males på fade, tallerkner, krus, kopper, figurer eller små krukker til nips.
Prisen, der ligger på ca. 180 kr. – 420 kr., afhænger af hvilken keramik der vælges, og så er der betalt for både glasering og brænding, som varer omkring 36-38 timer.
-Dog garanterer vi ikke afhentning af keramikken førend indenfor en uge, da vi prøver at fylde ovnene op, men i tilfælde af at man som turist er rejst hjem, så kan det eftersendes mod et mindre gebyr, siger Signe Birkeholm.

Events og temaer

Der er mange planer for den nye virksomhed. Noget af det de løfter sløret for er, at de løbende vil stable nogle arrangementer på benene her henover sommeren. Gæsterne kan bl.a. se frem til er Keramik for mænd, Ølsmagning og kereamik, Vin og keramik samt andre kreative events.
Signe oplyser at der også vil arbejdes på at samle flere kreative sysler til forskellige events. F.eks. at man udover keramikken også kan lege med at lave smykker o.l. aktiviteter.
Der er åbent i FunArt Keramik alle dage hele sommerferien fra kl. 10.00 – 18.00.

Læs om fantastiske oplevelser og events