Nyheder
imported

Sjov og spas på skøjtebanen og i badelandet

I vinterferien uge 7 og 8 er der arrangeret en perlerække af spændende oplevelser på isen, og du har mulighed for at deltage.

I vinterferien uge 7 og 8 er der arrangeret masser af spændende oplevelser på Blokhus Skøjtebane, og du har mulighed for at deltage. Du kan blandt andet overvære et fortryllende skøjteshow leveret af ægte skøjteprinsesser den 15. og den 20. februar eller lære at spille ishockey hver mandag. – Blokhus Ducks inviterer på Ishockey-hygge for alle hver mandag, i vinterferieugerne fra kl. 20-21. Kom og vær med, når der spilles ishockey på Blokhus Skøjtebane. Det er ligegyldigt, om du er nybegynder eller øvet på skøjter, siger Jette Grønhøj fra VisitJammerbugten. Derudover er der traditionen tro altid ”Disco on Ice” hver fredag og lørdag mellem kl. 17 og 20. – Kom og oplev et brag af en fest på skøjter. Alle skøjteprinser og – prinsesser inviteres til skøjte disco. Her er der mulighed for sammen med dine venner at vise de smarteste skøjte moves, når vi skruer op for musikken og diskolyset, fortæller Belinda Fredsgaard fra VisitJammerbugten. Medbring egne skøjter eller lej i skøjtehuset til kr. 50,-

Disco til vands

Hos Blokhus Feriecenter kan familien hygge sig med en tur i badelandet –  et 1000 m2 stort indendørs subtropisk badeland, fyldt med aktiviteter – fra vand- og rutchebane til sjovt boblebad. Eller børnene kan finde bade-danseskoene frem og hygge sig med en sjov aften i badelandet når der arrangeres Børne-Disco i badelandet for de 6-14 årige fredag den 14. februar kl. 20.00 – 21.45. Tilmelding: Receptionen på Blokhus Feriecenter eller tlf. 98 24 93 33.

Læs om fantastiske oplevelser og events