Nyheder
imported

Sjov, sang og sæbekasseræs

Fårup Sommerland præsenterer i år det største eventprogram nogensinde – over 60 shows fordelt over hele sæsonen

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Fårup Sommerland sætter igen overliggeren højt – og satser på et veltrimmet og spændende Sommerland. Juni måned byder bl.a. på Ramasjang Rally med sæbekasseræs og MGP-stjernedrys

Ramasjang Rally

Fårup Sommerland byder velkommen til en af DR Ramasjang's største succeser. Fra torsdag d. 5. juni til og med søndag d. 8. juni er der Ramasjang Rally i Fårup Sommerland – et sæbekasseræs. Det består af indledende heats, som afholdes 5., 6. og 7. juni. Det er tiden som afgør, hvem der kvalificerer sig til finalen, som afholdes søndag d. 8. juni. Der er desuden to wildcards til finalen – som gives til den flotteste bil, det bedste kampråb og bedste holdånd. Man kan tilmelde sig med sin egen sæbekasse bil eller låne en i Fårup.

MGP2014

I weekenden den 14. og 15. juni drysser Fårup Sommerland stjerner fra DRs MGP 2014 i skoven. Der bliver afholdt koncerter kl. 13.00 og 15.00 begge dage, når Emma Pi, Lærke og Benedikte K & The Sisters kommer og gæster sommerlandet i skoven. Emme Pi, vinderen af dette års MGP, optræder med sangen ”Du ser den anden vej”, Lærke optræder med ”Så ta´ den dog” og Benedikte K & The Sisters optræder med ”Det ’ for sent nu”.

Læs om fantastiske oplevelser og events