Nyheder
imported

Skattejagt i efterårsferien

Find Havheksen, Pokemons og heldige kartofler i Blokhus

Magi, spænding og sjov er på spil i Blokhus i efterårsferien, hvor VisitJammerbugten og Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer til hele tre forskellige jagter.

Lørdag den 15. oktober begynder ”Den heldige kartoffel-jagt.” Her gælder det om, at finde en af de 100 nummererede kartofler, der er gemt i Blokhus, Hune, på Gatewaypladsen og Blokhus Strand. Så snør skoene og puds forstørrelsesglasset, så du kan blive en af de heldige kartofler, der kan ombytte din kartoffel til en lækker præmie i VisitJammerbugten, turistbureauet i Blokhus. Kartoffeljagten varer lige indtil søndag den 23. oktober kl. 17.

Alle Pokemon Go-spillere kan glæde sig til mandag den 17. oktober, hvor Blokhus vil vrimle med PokeBalls, trylledrik og Pokemons. På alle centrale PokeStops er der placeret lures – en form for madding – så chancerne for at fange Charmander, Bulbasaur eller Pikachu er ekstragode.

Mandag aften er det også tid til at finde sin indre Sherlock Holmes frem, når de stakkels sømænd skal befries fra Havheksen i skattejagten ”Havheksen og det magiske skattekort.” Deltagerne får udleveret et rigtigt skattekort. Med det i hånden kan de smarteste finde en række gådeord, der til sidst udgør en magisk remse, som kan befri sømændene fra Havheksens sjælenet.

Kort sagt rimer Blokhus på skattejagt i efterårsferien.

Læs om fantastiske oplevelser og events