Blokhus

Skøjtebanen i Blokhus åbner i næste uge

Det bliver mandag 30. november eller tirsdag 1. december, at skøjtebanen på Torvet i Blokhus kan lægge is til gæsternes oplevelser på skøjter.

Liv på Torvet
– Vi lægger is på nu, men kan ikke nå at blive klar til weekenden. Dog er banen klar i starten af næste uge, mandag eller tirsdag, alt afhængig af vejr og vind, fortæller Lasse Nielsen fra Blokhus Fonden, som ejer banen.
Så fra næste uge er der atter aktiviteter på Torvet, hvor man efter sjov på skøjtebanen kan slappe af på et af spisestederne eller cafeerne samt tage sig tid til shopping i butikkerne.

Julestemning og disco
– Vi glæder os til igen at få liv på Torvet og glæde og julestemning til byen. Vi håber, at folk vil tage godt imod det og hjælpe os med at få en god oplevelse, siger Lasse Nielsen.
Der bliver mulighed for gratis at spille og træne ishockey hver mandag aften kl. 19-20 sammen med Blokhus Ducks og træner Lars Abildgaard.
Og fredage og lørdage aftener bliver der Disco on Ice, hvor der bliver skruet ned for lyset og op for musikken samt lysshow på banen.
Men der bliver ingen officiel åbning af banen på grund af forsamlingsforbuddet.

Book en tid
Af samme årsag må der højst være 10 på skøjtebanen ad gangen, og derfor skal man booke tider.
– Vi vil gerne undgå, at folk kører forgæves her til eller skal vente i alt for lang tid, forklarer Lasse Nielsen.
Så snart det nøjagtige tidspunkt for åbningen af banen ligger fast, kan du booke tider her:

https://blokhusskojtebane.dk

Åbning udskudt
Skøjtebanen skulle oprindeligt have åbnet 7. november. Men så kom nedlukningen af Jammerbugt, og da den ophørte fredag 20. november, måtte Blokhus Fonden afvente regeringens udmelding om forlængelsen af forsamlingsforbuddet, inden der kunne træffes en beslutning om banens åbning.

Læs om fantastiske oplevelser og events