Nyheder

Skøn markedsstemning på torvet

 | FOTO: Poul Nymark
Pinsemarked med lokale råvarer
Pinsemarked 3 råvaremarked

Til Pinsemarkedet lørdag den 27. maj kl. 11.00-15.00 vil Torvet i Blokhus bestå af et overvældende udbud af boder med lokale råvarer, delikatesser, specialiteter og kunsthåndværk.

Boderne er et sandt mekka for de mange gæster at gå på opdagelse i. Her vil du blive fristet af et stort udvalg af danske, græske og mellemøstlige lækkerier. Der er en dejlig stemning alt imens duften spreder sig og synet af de mange friske råvarer lokker. Du vil blive mødt af masser af frisk frugt og sprøde grønsager, brød, kød, vin og hjemmelavede delikatesser. Under de mange parasoller byder de fleste udstillere også på lækre smagsprøver inden du køber en bid af Nordjylland med hjem.
Udover de mange spiselige varer, så vil der også være boder, hvor der er udstillet masser af lokale håndværksprodukter, såsom f.eks. keramik og tekstiler.

Tilfredse arrangører

Råvaremarkedernes popularitet bliver ved med at vokse både hos stadeholdere samt kunder og gæster. Det er attraktivt for udstillerne at vise varerne frem, og de besøgende nyder den afslappede stemning.
-Vi er glade for at gentage succesen med det store råvaremarked i Blokhus”, udtaler Poul Andersen, formand for Hune-Blokhus Borgerforening. Vi er stolte af at kunne præsentere et så stort udvalg af lækkerier og håndværksprodukter, og vi er sikre på, at der også vil være noget for enhver smag på dette års Pinsemarked.
-Vi glæder os til at byde alle velkommen til en festlig dag på torvet i Blokhus. Blokhus Pinsemarked 2023 vil være en begivenhed, som man ikke må gå glip af, udtaler arrangørerne Hune-Blokhus Borgeforening og Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events