Nyheder
imported

SKUDEN ER VENDT PÅ BLOKHUS GOLFCENTER

Med et tilfredsstillende overskud i 2014 i Blokhus Golfcenter, er fokus nu rettet mod en masse spændende aktiviteter i 2015

Skuden er vendt

Med et tilfredsstillende overskud i 2014 i Blokhus Golfcenter, er fokus nu rettet mod en masse spændende aktiviteter i 2015

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus Avis

 

– Jeg kan med stor glæde fortælle, at skuden er vendt. 2014 gav et tilfredsstillende overskud. Især antallet af gæstespillere og overnattende gæster er steget markant, og vi har allerede mange flere bookinger i både lejlighederne og gæstende greenfee spillere end på tilsvarende tidspunkt sidste år, fortæller Dan Stage, Direktør i Blokhus Golfcenter.

Banen har klaret vinteren godt og er allerede i meget fin stand. Banen har været åben hele vinteren og undtagen de få uger, hvor masser af sne og regn haglede nedover Nordjylland, har Blokhus Golfcenters greens også haft åben for spil.

– Medlemsantallet er i stort set uændret i 2015, hvilket vi er så glade for. Vi mistede lidt i løbet af efteråret, men der er kommet nye til fra andre klubber i løbet af vinteren, og de første nybegynderhold er ved at starte op, fortsætter han.

Og i forhold til nybegyndertræning tegner man som nyt medlem i Blokhus Golfcenter i første omgang et prøvemedlemskab. I løbet af de 2 måneder, prøvemedlemskabet strækker sig over, gennemgår man et introforløb, hvor man får en grundig introduktion til spillet. – Du har med andre ord to måneder til at finde ud af, om golf er noget for dig, og det håber vi, giver flere mod på det, fortsætter Dan.

I løbet af sæsonen arrangerer Blokhus Golfcenter golfskoler over en eller to dage, hvor de træner om formiddagen og spiller en runde efter frokost. Årets første golfskole er i påsken den 2.-3. april.

– Golfskoler er meget populære, fordi alle slagene gennemgås i løbet af én eller to dage. Træningen foregår om formiddagen mellem klokken 9 og 12. Efter frokost spiller vi ni eller atten huller, og én eller flere trænere følger med og underviser på banen, afslutter Dan stage. 

Læs om fantastiske oplevelser og events