Blokhus

Smart løsning til affaldsstativer

Pandrup Kaas Smede & VVS tager imod bestillinger

Fritidshuse og helårshuse har fået opgraderet deres skraldespande, som opfylder nutidens krav omkring affaldssortering.
På baggrund heraf har Pandrup Kaas Smede & VVS udviklet en smart løsning, der både tager hånd om tilgængelighed, afskærmning og design. Samtidig er løsningen uden nogen form for vedligeholdelse da materialet, som er corten, kan modstå det vind og vejr, der findes her langs Vesterhavet.
-Det er vigtigt for de fleste, at løsningen er vejrbestandig, da man ved valg af materiale allerede imødegår den problematik, siger Kristina Søndergaard fra Pandrup Kaas Smede & VVS. Hvis det er udarbejdet i almindeligt stål, så vil man opleve at det ruster med tiden, men det er rust i flager, som falder af. Derimod er Cortén, som godt nok også er en stålvariant, skabt til at være rusten og rustfarvet, men samtidig vedligeholdelsesfri. Det er en holdbar løsning.

Lang erfaring

Firmaet kan bryste sig af at have en lang erfaring indenfor feltet, da de har produceret varer i stål, zink og kobber helt tilbage til 1973. De producerer også plantekasser og højbede i corten, og har været involveret i broen, som går over bækken i Blokhus by samt kunstværket, der er opstillet i tilknytning til broen.
Kristina Søndergaard oplyser, at man virkelig har fået øjnene op for cortén, og det bruges i mange sammenhænge i dag, hvor man måske førhen fortrinsvis arbejdede i galvaniseret stål.
Affaldsstativerne er tilpasset de nye skraldespande og fungerer godt som afskærmning. De har et standardmål som passer til de nye spande, men der laves også på individuelle mål efter bestilling.
Er man som husejer interesseret i afskærmning til sine affaldsspande, så kan man kontakte Pandrup Kaas Smede & VVS. Stativerne med standardmål kan udleveres fra dag til dag, og er der specielle ønsker i forhold til mål, så skal man påregne ca. 1 uges leveringstid. Har man ikke mulighed for selv at afhente og montere, så kan der også laves en aftale herom, afslutter Kristina Søndergaard.

Læs om fantastiske oplevelser og events