Nyheder
imported

Sømændene vender tilbage med festlig torvekoncert

Allerede sidste år indtog Sømændene Blokhus med fantastisk koncert.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Torsdag 21. juli bød Hardinger Band på de klassiske Shu-Bi-Dua-sange, og det populære band bliver 28. juli efterfulgt af ingen ringere end Sømændene.
Kaptajnshatte og matroskasketter vajede i luften, da Sømændene sidste år fyrede den godt og grundigt af til sommerens nok fedeste torvekoncert i Blokhus.

Syng med
Derfor glæder arrangørerne, Torvegruppen, sig til igen at invitere til koncert med de charmerende sømænd, der henleder tankerne på et brunt værtshus, når de med deres jubilæumsshow “Knap 20 (år)” tager publikum med på en walk down memory lane, med klassikere som “Knap en bajer op”, “Mandalay” og “En træt gammel dreng”.
Bandet startede egentlig blot som en pludselig indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, som er vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, spillede et par sange til en morgensamling på gymnasiet i Næstved.
Men Sømændene har gennem årene flyttet sig fra frække sange på ølkassen til optræden på rigtige scener, spillesteder og til festivaler og er gået fra optagelser hjemme på kollegieværelset til platinplader og en enkelt Danish Music Awards.

Party og energi
Inden Sømændene entrer scenen med fest, farver og ølmusik, sørger Petrols for den rette opvarmning med live-musik med energi.
Petrols hører til i eliten af danske party- og danseorkestre, og præsenterer de bedste ind- og udenlandske hits fra de sidste 40-50 år.
Det er rock´n roll, pophits, syng-med-sange og klassiske hits fra 80´erne og 90´erne.
 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events