Nyheder
imported

Sol og sommerstemning til Hune Open By Night 2018

Årets traditionsrige Hune Open by Night trak gæster fra nær og fjern.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark

Der var gang i både underholdning og masser af gode tilbud, da Open By Night løb af stablen i Hune sidste mandag. Forretningerne havde åbent helt frem til kl. 22.00, der var sjove konkurrencer, mad og drikke til alle, hyggelige livekoncerter rundt omkring i byen, skøn feriestemning i byens gader samt masser af aktiviteter for hele familien.

Børnene blev underholdt

-Vi havde igen i år fokus på især børnefamilierne, fortæller Berit Bøjstrup, der er én af tovholderne på den populære event. –Med et populært hoppeland, en hyggelig minizoo hvor masser af dyr blev klappet, hestevognskørsel og krible krable ved Nordsøen Ocenariums stand, blev alle sanser rørt ved de mindste børn.

Britt Ziwes fra Laden i Hune fortæller, at Open By Night er én af årets mest glade aftner med højt humør og mange smil – Vi havde en fest i Butik Laden med gode tilbud, skønne kunder, bar, livemusik og nordjysk lune, afslutter hun. Hos Kirkensgaard Mode og Stil kan de også nikke genkendende til mange kunder – lige fra vi åbnede døren mandag morgen kl. 10.00, var der gang i handlen. Det var en stor fornøjelse, fortæller Jonna Nielsen. – Vi nød den helt specielle stemning der altid findes denne mandag i uge 29, afslutter hun.

Ved Skulpturparken og Kulturhuset kunne man lige tillige se på flotte veteranbiler, ligesom der langs hovedgaden var opstillet masser af kræmmerboder. En dejlig aften for både gæster, lokale og forretningsliv. Arbejdsgruppen tilføjer, at de er klar til at gentage succesen i 2019.

Læs om fantastiske oplevelser og events