Nyheder
imported

Sol og Strand uddeler 50.000 kr. til lokale initiativer i Blokhus

Sol og Strand Feriehusudlejnings lokalkontor i Blokhus vil donere 50.000 kr. til projekter, der kommer lokalområdet til gavn.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Sol og Strand har en stærk tilknytning til lokalområdet i Blokhus, og nu vil feriehusudlejningsfirmaet gerne styrke stedet med en økonomisk håndsrækning til tre lokale initiativer, projekter eller arrangementer, der skal gøre området mere attraktivt at bo og holde ferie i. Det sker under navnet ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

50.000 kr. til deling blandt tre lokale projekter

– Tanken er, at pengene skal gavne lokale initiativer, som er til glæde for både fastboende, sommerhusejere og feriegæster, siger regionschef Jonna Kande fra Sol og Strand i Blokhus. – Vi brænder virkelig for det her område og vil gerne være med til at gøre en forskel lokalt. Det er et dejligt område, vi bor i, og der er mange skønne lokale ildsjæle og suveræne lokale projekter, der fortjener en håndsrækning og et ekstra boost. Det er grundene til, at vi har søsat dette initiativ. 

Hos Sol og Strand forestiller man sig, at pengene fx kan gå til forskønnelse eller istandsættelse af eksisterende fysiske anlæg i lokalområdet såsom legepladser, udsigtspunkter el.lign. Eller det kan måske gå til at booste arrangementer såsom koncerter, markeder mv. I princippet sætter kun fantasien grænser, så længe der er tale om et projekt, der kommer nærområdet til gavn og skaber værdi for både fastboende borgere, sommerhusejere og feriegæster.  Der er på landsplan afsat 1 mio. kr. til projekter i Sol og Strands nærområder, og det er målet, at uddelingen skal gentages årligt.

Fakta:

Enhver forening kan ansøge om at modtage støtte. Det gør man via Sol og Strand Feriehusudlejnings hjemmeside www.sologstrand.dk/haandsraekning, hvor man også kan læse mere om vilkårene for at deltage. Der er allerede nu åbnet for ansøgninger. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events