Nyheder
imported

Sol og Strands bureau i Blokhus rykker til Hune.

Nu rykker lokalkontoret til hovedkontoret på Ilsigvej i Hune

I de seneste syv år har Sol og Strand Feriehusudlejning A/S budt feriegæsterne velkommen til destination Blokhus fra lokalkontoret på Aalborgvej 31 i Blokhus. Nu rykker lokalkontoret til hovedkontoret på Ilsigvej i Hune.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S overtog i 2012 Simosol ApS og har siden haft lejekontrakt med de daværende ejere af Simosol ApS. Efter strategiske overvejelser er det nu besluttet at opsige lejemålet.

– Det er en overvejelse, vi har haft gennem længere tid, og hensynet til vores feriegæster har spillet en væsentlig rolle. Når gæsterne ankommer til Hune, bliver de mødt af vores markante bygning, hvor vi har hovedkontor, og vi oplever, at mange feriegæster henvender sig på hovedkontoret. Derfor er det helt naturligt, at det også er her, vores lokalkontor tager imod vores feriegæster. Derudover så glæder vi os til at byde velkommen i huset til vores gode kollegaer fra Blokhus, siger administrerende direktør for Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Per Dam.

I løbet af de kommende måneder vil hovedkontoret gennemgå en ombygning for at sikre optimale forhold både for hovedkontorets og lokalbureauets medarbejdere og for de mange feriegæster, der ankommer til området.

Og går alt planmæssigt, flytter medarbejderne fra bureauet i Blokhus til Hune i løbet af det første kvartal i 2020.

Bureauchef hos Sol og Strands kontor i Blokhus, Emil Klastrup, ser frem til, at han fremover skal drive bureau fra hovedkontoret. – Dels får vi bedre tilgængelighed for feriegæsterne, og dels får vi mulighed for tættere kontakt med hovedkontorets back-up funktioner, siger han og påpeger endvidere, at han ser fordele i det store udenoms areal i Hune. -Der er adskillige parkeringspladser til feriegæsterne, der kommer for at afhente nøgle eller for at blive serviceret af os. Der er borde og bænke og legeaktiviteter for børnene, så flytningen bliver uden tvivl en win-win situation for alle, siger Emil Klastrup.


 

Læs om fantastiske oplevelser og events