Aabybro

Solstrålen tager hul på 2. etape med 50 nye grunde

Salget af første etape i den store udstykning, Solstrålen i den nordlige del af Aabybro, er nu så langt, at endnu 50 attraktive byggegrunde bliver sat til salg.
Det sker på de to nye veje, Solsikke Allé og Solsort Allé, som ligger i det smukt slyngede børnevenlige kvarter med engstrøg mellem husene samt plads til legepladser, bålpladser og børnekøkkenhaver.

Variation i størrelserne
Grundene er fra 800 til 1200 kvadratmeter og ligger med priser på i gennemsnit over 900.000 kr., fortæller ejendomsmægler Mathias Overgaard, Nybolig Aabybro.
– Første gang vi udbød Solstrålen, røg det første dusin grunde på ingen tid, og vi har allerede en håndfuld potentielle købere, der kigger på købskontrakt. Desuden er der mange som henvender sig med ønsker til størrelse og placering. Især større grunde er et ønske, når der skal være plads i haverne, dobbelte carporte og store huse, fortæller Mathias Overgaard.
– Det har vi efterkommet, så vi har mange store grunde denne gang, tilføjer han.

Børnevenlige omgivelser
Byggemodningen er i gang og varer frem til september.
– Så i første omgang bliver det marken, man kan kigge på og selvfølgelig tegningerne og nede i vores butik, oplyser Anne Louise Hornum, Nybolig.
– Men når de to første veje står færdige, er det selvfølgelig lettere at forestille sig det børnevenlige kvarter med slyngede alléer og engdrag denne gang, siger hun.
– Vi glæder os også til at få etableret stor legeplads og den multisportsbane, der er ekstra ansøgninger ude om. Det vil give hele Aabybro Nord mere attraktive forhold for de mange børn, der skal bo tæt på Åby Skoven og gangstien til udsigtstårnet på Damvej, siger hun.

Læs om fantastiske oplevelser og events