Pandrup

Sommer på Ingstrup Trivselsskole og børnehave

Ingstrup Trivselsskole og børnehave har sendt en sommerhilsen:

Første sommermåned er skudt i gang på Ingstrup Trivselsskole og børnehave.
Kartofler, ærter, rødbeder og gulerødder vokser og vokser, og børnene nyder at følge med i processen. Alle børn har sået deres egen kartoffel, og venter i spænding, på de skal begynde at spire.
Som så mange gange før, skal der igen snart være fest for øveskolebørnene. De får en dag alene i børnehaven med diskotek og snacks, mens de øvrige børnehavebørn tager i marken og spiser madpakker og hygger sig.
Senere på måneden holder øveskolebørnene afslutning for hele børnehaven, hvor der bliver serveret pizza, inden de skal i 0. klasse efter sommerferien.

60 kilo affald
Traditionen tro, holdes der Sankt Hans i børnehaven, hvor alle samles om bålet, synger midsommervisen og slutter af med en is.
Både børnehave og skole har samlet skrald i Ingstrup i forbindelse med ‘Den nationale affaldsindsamling’. Hvert år indledes denne uge med en snak med eleverne om nedbrydningstid og korrekt håndtering af affald.
Der blev i alt samlet over 60 kg affald.
I maj måned havde 0-4 klasse besøg af Kaj fra SOS børnebyerne. Kaj fortalte levende og engageret, og eleverne var meget optaget af Kajs fortællinger. Derudover har der også på skolen været trivselsformiddag med forskellige aktiviteter, som f.eks. 3 km løbetur, pannabane, ambrystskydning og
flødebollemaskine m.m.
På skolen nærmer tiden sig, hvor der skal tages afsked med 9. klasserne.
– Det er på en og samme gang en glædelig og sørgmodig dag. Glædelig fordi vi sender nogle skønne og dejlige unge mennesker ud i verden – sørgmodig fordi de ikke længere skal være her sammen med os. Det er dog stoltheden over vores 9. klasse elever, der står tydeligst frem, og de vil jo altid være vores
Ingstrup Trivselsskolebørn, siger viceskoleleder Malene Krogh
Skoleåret slutter altid af med idrætsdag på stranden for alle elever torsdag før ferien, og sidste skoledag, er der kæmpe vandkamp på sportspladsen for alle elever og lærere.
Rigtig god sommer fra alle på Ingstrup Trivselsskole og børnehave.

Læs om fantastiske oplevelser og events