Blokhus

Sommeraktiv i Jetsmark Idrætscenter

Ideelle idrætsfaciliteter til alle

Jetsmark Idrætscenter har i sommerferieugerne 29, 30 og 31 et tilbud om at tilbyde alle muligheden for at være aktiv i sommerferien.
-Stedet har gode faciliteter, og sidder man lige nu ude i et sommerhus og mangler info og muligheden for at bruge nogle timer aktivt, så byder vi alle indenfor, siger Anette Christiansen fra Jetsmark Idrætscenter.
I Jetsmark Hallen er der mulighed for at booke badmintonbaner og låne ketcher og bolde. I en anden hal er springgraven blevet åbnet, hvor der også er gulvtrampoliner, air-track, madrasser og alle øvrige gymnastikredskaber, hvor man kan slå sig løs. Samtidig er den store svømmehal åben, så det er også muligt for alle vandhundene at snuppe en bane eller to.
-Vi har gjort det nemt for brugerne, så det hele er klar til brug og det er muligt at købe et turkort, hvor man kan bruge alle 3 faciliteter, så mange gange man har lyst for 60 kr. pr. person, fortæller Anette Christiansen, og samtidig kan man også vælge at investere i et 5 turs kort for 225 kr., som også er smart til en familie eller en vennegruppe.
Centeret er åbent for de 3 aktiviteter på alle hverdage i tidsrummet fra kl. 9.30 – 12.00.
Konceptet omkring sommeraktiv er noget centeret har tilbudt i flere år i samarbejde med PGU.
-For en del børn og unge kan sommerferien opleves som mange uger, der skal fyldes ud, og her ser vi det som en oplagt mulighed for dem at bruge nogle timer på aktiv leg, fastslår Anette. Her kan de hænge ud med kammeraterne og møde andre børn eller turister, der opholder sig på stedet. Og er man i sommerhus, og vejret ikke lige egner sig til udendørsoplevelser, så kan man jo med fordel sende børnene i springcenteret og selv tage en tur i svømmehallen.

Feriefitness

Centret har samtidig for nylig åbnet et fitnesscenter, der indeholder helt nye professionelle maskiner, hvor man også kan snuppe en omgang feriefitness. Her er der også tilkoblet teknologi, hvor man via en QR kode, som man scanner med telefonen, kan få en personlig træningsplan med vejledning i korrekt brug.
En plads i motionscenteret bookes for sig via hjemmesiden jic.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events