Blokhus

Dyrk sommeridræt i Jetsmark Idrætscenter

Stort springcenter, fitness, svømmehal og ketchersport

For en del børn og unge kan sommerferien opleves som mange uger, der skal fyldes ud, og hos Jetsmark Idrætscenter opfordrer de derfor til, at man bruger alle de fantastiske faciliteter, som centeret råder over. Stort nybygget springcenter, svømmehal, topmoderne fitnesscenter, café og idrætshal omdannet til ketcher-sport.
Opholder man sig i et sommerhus, og vejret ikke er optimalt til udendørsoplevelser kan det også være en fremragende idé at bruge formiddagen i Jetsmark Idrætscenter.
Det er gjort nemt for brugerne. Gæster kan købe en samlet billet og benytte alle faciliteter under konceptet “SommerAktiv,” som er åbent alle hverdage kl. 9.30-13.30 i ugerne 27-31. Sommerferieaktiviteterne er noget centeret har tilbudt med stor succes i flere år i samarbejde med PGU Pandrup.
-Vi ser det som en oplagt mulighed for alle at bruge nogle timer på aktiv leg, fastslår Anette Christiansen fra Jetsmark Idrætscenter. Her kan alle hænge ud med kammeraterne og møde andre børn eller turister, der er aktive i centret.

Stort nybygget springcenter

Jetsmark Idrætscenter åbnede et helt nybygget springcenter i efteråret 2023.
Gulvtrampoliner, pommes frites grav, springgrav, fasttrack og alt i gymnastikredskaber udfordrer til mange timers spring. I springcenteret vil PGU´s dygtige springinstruktør Jakob sørge for at alle kan få professionel vejledning og støtte, og forældre er også velkomne til at springe med, fortæller Anette Christiansen.

Under ”SommerAktiv” er der også tænkt på sikkerheden. Her vil PGU´s dygtige springinstruktør Jakob sørge for at alle kan få professionel vejledning og støtte.
-Her kan man virkelig få en fed oplevelse i sommerferien, og forældre er velkomne til at springe med, fortæller Anette Christiansen.

Der er virkelige gode muligheder for alle der elsker at lege.
Derudover er omklædningsfaciliteter og Café Norma renoveret. Det er også i Café Norma ved hovedindgangen man betaler entrébilletten og hygger sig med cafémad under ”SommerAktiv”. Der må ikke medbringes mad og drikke i centret.

Badminton og Pickleball

Hal A og hal B er gjort klar til ketcher-sport, og der er god lejlighed til at udfordre venner og familier i en dyst henover nettet, hvor der måske skal kæmpes om en præmie. Der vil være opstillet baner med net i hver hal med alt nødvendigt udstyr til. Pickleball er måske kendt af knap så mange, men der spilles med hårdt bat og rund plastikbold over et nedsænket badmintonnet, forklarer Annette Christiansen.

Stor svømmehal

I hele tidsrummet vil svømmehallen være åben. 25 meter bassin, hvor der er knap 4 meter dybt i den sydlige ende. 3-meter vippen frister de modige, og der er lavere bassin med massagedyser og bobler til ren forkælelse. De yngste er også velkomne i svømmehallen, hvor der også er gode faciliteter med pusleplads og babybassin med varmt vand. -Husk badetøj og håndklæde, påminder Anette Christiansen.

Topmoderne fitnesscenter

PGU Fitness åbnede i efteråret 2023 med spritnye maskiner, der kan kobles til eget træningsprogram på mobilen. Der er nyt spinningrum, vægttræning og mange forskellige maskiner, som giver gode træningsmuligheder.

Åbningstider og entré

Centeret er åbent for alle aktiviteter i ”SommerAktiv” på hverdage i uge 27-31 kl. 9.30 – 13.30.

Billetten sikrer du dig ved indgangen og det er gjort nemt for dig. 60 kr. pr. person, og så kan du frit benytte alle faciliteterne. Omvendt kan du også købe et 5-turskort til kun 225 kr.

Er du interesseret i PGU Fitness, en dyst i badminton eller pickleball udenfor åbningstiderne til ”SommerAktiv”, så kan de bestilles online på www.jic.dk. Det er også her, der kan bookes et værelse i centrets vandrerhjem.

Alle er velkomne.

Læs om fantastiske oplevelser og events