Aabybro

Sommerhusgrunde til salg ved Saltum Strand

Vil du bygge nyt sommerhus ved Vestkysten, har du her en oplagt mulighed med den nye udstykning af sommerhusgrunde ved Saltum Strand.
Grundsalget er allerede startet på den nye udstykning ved Saltum Strandvej, som er sat til salg ved Mæglerhuset i Aabybro.

Attraktive beliggenhed

Der udbydes helt eksklusivt 23 attraktive fritidsgrunde med mulighed for at opføre et sommerhus efter egne ønsker.
Grundene ligger i naturskønne omgivelser i et dejligt sommerhusområde.
– Det er i det hele taget meget sjældent, at der kommer nye udstykninger med sommerhusgrunde. Her kommer der så yderst velbeliggende grunde klods op ad et etableret område med blot få minutters gang til den skønne Saltum Strand, forklarer Søren Agesen, der er butikschef i Mæglerhuset Aabybro.
Med en placering på Saltum Strandvej er grundene tæt på oplevelser som både Fårup Sommerland, Jambo Feriepark, gode indkøbsmuligheder i Saltum samt en kort køretur fra Blokhus, der både byder på cafémiljø, restauranter, indkøb og specialbutikker.

Fra venstre Simon Mathiesen, Christopher Holving og Søren Agesen.

Nyt sommerhus til en god pris
Sommerhusgrundene udgør alle cirka 1200 kvadratmeter og koster kun 600.000 kr.
Søren Agesen oplyser, at her er muligheden for at få et splinternyt lækkert sommerhus for under 2 mio. kr.
– Du kan bygge et nyt sommerhus på 80-90 kvadratmeter for mellem 1,2 og 1,4 mio. kr., og med køb af grund holder du dig under de 2 mio. kr. Det er i mange tilfælde billigere end, hvis du skal købe et brugt sommerhus, forklarer han.
Der er også allerede flere reservationer.
– Mange af kunderne søger områdets fred og ro, den flotte natur og kort afstand til den helt fantastiske strand, siger Søren Agesen og tilføjer.
– Går du med drømmen om at bygge et nyt sommerhus? Så er salget er allerede i fuld gang. Kontakt Mæglerhuset i Aabybro for at høre nærmere.

Fakta:
Bebyggelsesprocent: 15 pct. dog max 180 kvadratmeter beboelse og 50 kvadratmeter sekundær bebyggelse.
Max. højde: 5 meter
Antal plan: 1 plan
Gældende lokalplan: 24-009

Læs om fantastiske oplevelser og events