Nyheder
imported

Sommermøde i Hune Kirke

Søndag d. 18. juni er der foruden gudstjeneste også et spændende foredrag ved Maja Lisa Engelhard

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Søndag d. 18. juni afholder Hune Menighedsråd det traditionelle sommermøde med Gudstjeneste, kaffe og foredrag. Gudstjenesten begynder kl. 14 og forestås af sognepræst Birgit Lundholm.  Foredraget ved Maja Lisa Engelhardt finder sted kl. 15.30.

Det er nu 12 år siden, Maja Lisa Engelhardt udfærdigede de to skitser, som vi efterhånden kender ret godt. Det er skitser, der viser den kommende udsmykning i korpartiet i Hune Kirke.

I de forløbne tre år har Hune Kirke på alle mulige måder samlet penge ind til udsmykningen. Siden juli 2016 har der været mange arrangementer, der på forskellig vis belyser Maja Lisa Engelhardts univers, bl.a. foredrag om Søren Kierkegaards Kærlighedens gerninger, der siden Maja Lisa Engelhardts ungdom har fulgt hende. Senest har der været et billedforedrag om ny kirkekunst med Maja Lisa Engelhardt i hovedrollen

D. 18. juni besøger Maja Lisa Engelhardt selv Hune Kirke og fortæller om sin kommende udsmykning. -Måske bliver det hendes første kirkeudsmykning i Vendsyssel?

 

Læs om fantastiske oplevelser og events