Nyheder
imported

Spadestik til nyt bureau

Onsdag morgen blev første etape af det nye turistbureau byggeri taget

Onsdag morgen blev første etape af det nye turistbureau byggeri taget.

Det var en veloplagt borgmester, Mogens Gade, der sammen med Turist- og Erhvervschef René Zeeberg samt bygherren John Andersen kunne igangsætte byggeriet af Blokhus nye Turistbureau.

Bureauet kommer til at ligge på torvet 14 – 16 (Ikke at forveksle med Torvet i centrum – men det lille torv mellem Cheers og Seaside). Når byggeriet er færdig ændrer man ligeledes navnet til Springvandstorvet.

– Dagen i dag er en stolt dag, vi har alle grund til at være stolte over at endnu et skib sætte i søen i vores fælles bestræbelser for at gøre Blokhus til et endnu bedre sted, fortalte borgmester Mogens Gade til de godt 30 forsamlede tilskuere.

René Zeeberg, Mogens Gade og John Andersen tager det første spadestik – Foto: Update/blokhus.dk

Han brugte en del af sin tale på at skitsere de mange ting der i de forløbne år er sat i gang i et Blokhus der oser af udvikling.

– Vi kan vist godt tillade os at sige at det ikke går så ringe endda.

Turistchef René Zeeberg glædede sig på sit personales vegne over de gode forhold som bureaut vil få når byggeriet står færdigt. Han benyttede samtidig lejligheden til at rose personalet for sin indsats.

For John Andersen som er bygherre på projektet var der rosende toner for det fine samarbejde med kommunen og ikke mindst erhvervslivets gejst i området.

Efter talerne tog de tre i fællesskab det første spadestik, og herefter blev borgmesteren lokket op i en gravko for at tage et ordentligt spadestik, til stor morskab for forsamlingen.

Bagefter blev der budt på morgenkaffe og morgenbrød.

Borgmesteren blev lokket op i en rigtig gravko for at tage et RIGTIGT spadestik – Foto: Update/blokhus.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events