Nyheder
imported

Spar Hune udvider med delikatesse

Med bare tre sæsoner på bagen i de nye lokaler i Hune, udvider Spar i Hune med en spændende delikatesse-afdeling.

Blokhus avis – hele Jammerbugtens avis

Nyhed: Spar Hune udvider med delikatesse

– Vi kan mærke på kunderne, at der er stor søgning til convenience-mad; let at tilberede, varme og klar til at sætte på bordet. Vi arbejder intenst på at åbne vores delikatesseafdeling indenfor de næste måneder, hvor vi bestræber os på kun at have ualmindelig lækre produkter og varer. Noget folk kender og har behov for – og som er nemt. Vi starter op med at lave lækre tærter, salater, pålægskagemænd, stjerneskud og smørrebrød, sandwich samt øvrige delikatesser i afdelingen, fortæller Lasse Nielsen, der er købmand i Spar.

Han fokuserer på at butikken skal kunne omfavne kunderne 360 grader. De skal kunne få ALT her i butikken; om det er en nem salat fra delikatessen til en lækker bøf. En hurtig sandwich i frokostpausen, en hjemmelavet tærte til aftensmaden eller 6 lækre stjerneskud til gæsterne, der lige kom spontant forbi i sommerhuset.

Mens forberedelserne til den nye delikatesse sker, må kunderne forvente at der flyttes rundt på tingene i butikken. – Delikatessen placeres, hvor vores nuværende bager-afdeling ligger og det giver selvfølgelig lidt ombygnings-rod, afslutter Lasse med et smil og tilføjer, at det nok udløser nogle skarpe ”ombygnings-tilbud”.

Læs om fantastiske oplevelser og events