Brovst

Spil fodbold For Hjertet

Brovst IF/Øland-Halvrimmen IF starter “Fodbold for Hjertet”.
Det er et tilbud om motionsfodbold for mænd og kvinder, der har hjerte- karsygdomme, eller som er i risikogruppen for at få disse sygdomme. Der er plads til alle, både den aldrende Messi, og den absolutte nybegynder på grønsværen.

Sjov og motion
“Fodbold for Hjertet” er et helt nyt motionskoncept, som starter op i Jammerbugt Kommune i august 2021. Holdet er for alle, uanset forudsætninger, og træneren er uddannet i at tage hensyn til alle. Det handler ikke om at være den stor boldkunstner, men om at hygge sig og have det sjovt sammen med gode holdkammerater.
Bevægelse er godt for både krop og sind – og motionsfodbold er et rigtig godt bud, når du skal i gang eller videre med motion, uden at det bliver hårdt og kedeligt. Motionsfodbold er god og varieret træning, som styrker både krop, kondi og knogler. Men du vil sikkert opleve, at det bedste er sammenholdet og det gode fællesskab på holdet.
– Vi starter “Fodbold for Hjertet”, fordi vi gerne vil give et godt og sundt motionstilbud til mænd og kvinder, som måske ikke dyrker så meget sport i forvejen. Her får de chancen for have det lidt sjovt på lige fod med holdkammeraterne, samtidig med at de får sved på panden, siger Hardy Larsen, formand for Brovst IF.

Træningsstart
Kom og vær med, når “Fodbold for Hjertet” starter onsdag 18. august kl. 19.00 på boldbanerne bag Sport og Kulturcenter Brovst.
Har man spørgsmål, er man velkommen til at tage fat i Hardy Larsen på tlf.: 2096 4248.
På siden www.dbu.dk/fodboldforhjertet kan man også læse mere om projektet.

‘Fodbold for Hjertet’ i Brovst:

  • Hvor: Brovst IF/Øland-Halvrimmen IK, Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, 9460 Brovst
  • Hvornår: onsdage kl. 19-20
  • Holdet starter onsdag 18/8
  • Pris: 200 kr. pr. halve år, inkl. gratis kaffe efter hver træning.

Hjerte-kar-sygdomme og forebyggelse
En halv million danskere kæmper med eksempelvis forhøjet blodtryk, blodpropper eller hjerteproblemer. Dertil kommer den store gruppe af mennesker, som har øget risiko for at få hjerte-kar-sygdomme eller har andre former for livsstilssygdomme. For risikogrupper er det særligt vigtigt at motionere for at få et sundere og bedre liv, og fodbold kan blive vejen dertil.

Læs om fantastiske oplevelser og events