Nyheder
imported

Spillested klar med program

Så er forårsprogrammet lagt for spændende oplevelser på det nye Spillested i Pandrup. Messecenter Nord slår dørene op for en perlerække af oplevelser i de kommende måneder

 Så er forårsprogrammet lagt for spændende oplevelser på det nye Spillested i Pandrup. Messecenter Nord slår dørene op for en perlerække af oplevelser i de kommende måneder.

Allerede 24.januar bliver der åbningskoncert med Sys Bjerre og band. Med et akustisk setup bliver publikum inviteret med i Sys Bjerre helt eget finurlige univers.

Årets første koncert på Spillestedet i Pandrup bliver med Sys Bjerre. Foto: Pressefoto

I februar kan man opleve Kristian Lilholt med band. Denne gang er søster Tine Lilholt også med. Koncerten tager udgangspunkt i LAND universet men der bliver også spillet numre fra bagkataloget.

Allerførst i  marts kan man opleve Poul Krebs der lægger vejen forbi alene med sin guitar og publikum.

Herefter kan man opleve en anden solist med sin klassiske guitar, nemlig Kaare Norge der spiller numre fra den nye CD der kommer på markedet først i det nye år.

Som noget helt specielt har vi lavet aftale med bassisten Mads Winding og en af landets bedste sangerinder – nordjyden Margrethe Grarup.
De to har sammensat et helt unikt program for bas og sangstemme som publikum godt kan glæde sig til.

I april bliver der gensyn med Boys og Bluehill som er en af landets mest velspillende grupper med skotsk/irsk musik. Med sig har de denne aften Stephen Quigg som mange kender fra hans tid med McCalmans. En helt igennem stor aften for fans af denne musikstil.

Det bliver en lokal musiker der slutter sæsonen af. I maj måned bliver der nemlig mulighed for at opleve Annemarie Jensen fra Pandrup, der har skabt sig en musikerkarriere under navnet Mary May Love. Hun og hendes band vil fylde koncertsalen med vellyd og god stemning skabt med egne iørefaldende og medrivende numre.

Forsalget er netop startet til de mange oplevelser. Billetter kan bestilles via hjemmesiden www.spillestedet-pandrup.dk , eller købes på alle Jammerbugt Biblioteker.

Læs om fantastiske oplevelser og events