Aabybro

Sportmaster bliver opgraderet

Tre butikker i et minicenter i Aabybro Centret

– Det er ikke alene, fordi Sportmaster flytter i nye midlertidige lokaler i Fakta bygningen i Aabybro Centret, at der bliver tale om en helt ny butik.
Sportmaster bliver nemlig samtidig opgraderet, så den får et større udvalg af de varegrupper, som sports- og fritids-forretningen byder på.

Jørgen Lyngholm ved den nye disk. Foto: Vores Jammerbugt

Helt nyt inventar
Desuden får Sportmaster helt nyt inventar med et mere råt look med disk i beton og store træstativer til tøj.
– Vi har jo lukket Sportmaster i Brovst, men opgraderer samtidig butikkerne i Fjerritslev og i Aabybro, så får et større udvalg af varerne, fortæller Jørgen Lyngholm, Sportmasters regionschef for Nord- og Midtjylland.

De store træstativer venter på at blive sat op. Foto: Vores Jammerbugt

Større udvalg
– Vi skal gerne sørge for, at omsætningen fra Brovst fremover vil blive delt mellem vores butikker i Aabybro og Fjerritslev. Derfor har vi sat sortimentet op begge steder, siger Jørgen Lyngholm, der med bopæl i Aabybro de sidste 14 år vil følge ekstra godt med i den nye butik i Aabybro.

Fælles aktiviteter
Han ser det som en styrke, at Bog & Ide, Thiele og Sportmaster frem til sommeren 2021 skal bo under samme tag.
Det vil give en masse synergi samt mere oplagt at lave arrangementer og tiltag sammen.

Et minicenter i centret
– Vi har jo de samme kunder, og vi bliver et minicenter i centret, hvor man går tørskoet rundt, når vejret er vådt og dårligt, siger han.

Bygninger rives ned
Genhusningen af de butikker sker som et led i den forandring og udvidelse af Aabybro Centret, hvor etape 1 betyder, at den vestlige del af centret med adresserne Aabybro Centret 1, 4a, 4b og 6 skal rives ned for at give plads til nye bygninger i fire etagers højde.

I mellem tiden skal de tre butikker så genhuses i Fakta-bygningen, og det vil efter planen vare frem til 1. juni 2021.

Læs om fantastiske oplevelser og events