Blokhus

Sportskæde går efter million-donation til Ukraine

I NY FORM er der ikke langt fra tanke til handling. Her har snakken ved kaffemaskinen og frokostbordet i den seneste tid gået på at begribe hvad der foregår i Ukraine lige nu.
Det blev hurtigt besluttet at der måtte gøres noget.
Kæden, der består af 31 butikker – herunder i Blokhus – og en webshop, donerer derfor 50 pct. af omsætningen fra lørdag 12. marts til Røde Kors.
Det sker med en hensigt om at hjælpe Ukraine uden at det skal koste kunderne ekstra.

Ambitiøst mål
Den ambitiøse målsætning er at donere 1 million til Røde Kors, hvilket vil blive den største donation i virksomhedens historie.
– Jeg har samme følelse af afmagt, som rigtig mange har, over det forfærdelige, der sker i Ukraine i øjeblikket, hvor vi hver dag ser rædsomme billeder af bombede bygninger og mennesker, der flygter med få ejendele, siger direktør for NY FORM, Kurt Nielsen.
– Samtidig ser vi til stor glæde, hvordan de omkringliggende lande, på trods af egne udfordringer, står klar til at hjælpe dem som flygter. Derfor giver det så meget mening at støtte Røde Kors, så ingen af de berørte lande står alene om denne store byrde.
– Vi kan ikke påvirke krigen, men vi kan hjælpe dem der er tilbage i Ukraine samt dem som flygter. Derfor vil vi lørdag den 12. marts støtte Røde Kors med 50 pct. af vores samlede salg, både i butikkerne og webshoppen, siger han.

Tidligere eksempler
Det er ikke første gang, at NY FORM søsætter samfundsstøttende initiativer. Eksempelvis, har virksomheden i en årrække støttet Havmiljøvogterne, der arbejder for rene farvande og kyster, hvilket er en hjertesag da langt de fleste butikker ligger i kystområder.

Læs om fantastiske oplevelser og events