Blokhus

Step In flytter til større lokaler

Indehaverne ser frem til at slå dørene op for kunderne på ny adresse i hjertet af Blokhus

Step In er en kendt og populær butik i Blokhus, som året igennem tager imod masser af kunder. Butikken, der drives af Mette og Søren Villadsen, er kendt for sit attraktive varesortiment, når det gælder modetøj til kvinder i alle aldre, isenkram, brugskunst og interiør til boligen. Konceptet har været så stor en salgssucces, at der er et klart behov for større fysiske rammer, hvorfor Step In flytter fra de nuværende ca. 200 m2  på Torvet 15, hvor de har været siden 2016 ,til ikke færre end 700 m2 butikslokaler på adressen Strandvejen 8 i det centrale Blokhus et stenkast fra nedkørslen til stranden.

Spændende og inspirerende indkøbsmiljø at gå på opdagelse i

Mette og Søren Villadsen glæder sig til at slå dørene op til de indbydende nyrenoverede lokaliteter, der giver mulighed for at udvide det i forvejen store udvalg af varer. Konceptet forbliver i bund og grund det samme, fortæller de, men der bliver bare et endnu bredere vareudvalg som f.eks. mulighed for et udvalg af udendørs krukker m.v. – De to lægger ikke skjul på deres store glæde over at have fået mulighed for både at få flere m2 at boltre sig på og så oven i købet på en så fantastisk adresse. Ét er sikkert: Der bliver tale om et spændende og inspirerende indkøbsmiljø at gå på opdagelse i. – Også herrerne vil der på sigt blive taget nænsomt hånd om, fortæller Søren med et glimt i øjet. Det ligger nemlig i planerne, at der skal etableres et særligt hyggehjørne for mændene, så de kan holde nerverne i ro, mens kvinderne ser på modetøj og møbler og svinger betalingskortet (!). Også udendørs bliver der nye muligheder i form af en terrasse og plads til at udstille varer.

Tendensen peger helt klart mod stor aktivitet hele året

Lige nu arbejdes der på højtryk på at få såvel de indvendige faciliteter som facaden helt klar, og Mette og Søren forventer at kunne åbne hele herligheden for kunderne først i maj, fortæller de. Udover butikken i Blokhus driver de også to butikker i Løkken og beskæftiger i øjeblikket 22 ansatte. Og der bliver brug for flere med den aktivitet, der er, og som tegner til at blive endnu større. Traditionelt har der jo været  ekstra travlhed i sommerperioden og op til højtiderne, men oplevelsen er helt klart, at der i langt højere grad end tidligere er tale om en god omsætning af varer hele året igennem. Derfor betyder denne tendens til høj aktivitet året rundt, at der bliver tale om i nær fremtid at skulle ansætte mere personale, vurderer Mette og Søren Villadsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events