Sti 100

Hovedstien er Sti 100, som løber parallelt med kysten mellem Blokhus og Kettrup Bjerge ved Sylviavej. Sti 100 er oplagt at cykle eller gå en tur på. Den er afmærket, passet og plejet, og I kommer igennem enestående natur med flotte udsigtspunkter undervejs. I går og cykler igennem det smukke sommerhusområde, og måske møder i ”Bambi” på jeres vej. Ruten tager jer med ind i skoven, langs små snoede grusveje, ud i klitterne og direkte på stranden. Om sommeren præges luften af fuglesang og smukke hybenroser, dufte og solstrejf og om vinteren er der ro og stille og derfor får turen en helt anden dimension. Fra Kettrup Bjerge fortsætter ruten langs havet mod Løkken, men man kan naturligvis også kombinere turen ved at krydse én af de øvrige etablerede ruter.

sti100 _04

Vandreruten Tranum-Fosdalen

En særdeles skøn rundtur på 11 km, der starter ved Skovlegepladsen i Tranum. Ruten kommer op omkring Jammerbugtens højeste punkt Bavnehøj (83,4 meter over havet), og videre via Ingeborgs Bakker til Fosdalen. Tilbageturen foregår langs overkanten af Lien med gentagne storslåede udsigter over havet og det marine forland – undervejs kommer I ned i dybet i Langdalen. Ruten er certificeret som premiumrute af Deutsches Wanderinstitut, og lever dermed op til de skrappeste krav til vandreruter i Europa.

Hærvejen

Hærvejen, der byder på naturoplevelser for både børn og voksne, forløber 76 km gennem Jammerbugt Kommune fra Aggersund til Alstrup, hvor den går mod Thise i Brønderslev Kommune.

 

Ruten er ført omkring nogle af de mest skønne egne i destinationen, herunder bl.a. Svinkløv, Fosdalen, Rødhus og Blokhus.

Nordsøstien - en tur langs vestkysten

På med vandrestøvlerne og tag turen fra Bulbjerg til Løkken langs Nordsøstien.

Smuk tur langs vestkysten med enkelte afstikkere til landet bagved. Strækningen fra Bulbjerg til Tranum og fra Tranum til Løkken er begge 46 km.

cykel mountainbike

Vestkystruten

Tag på en smuk cykel- eller vandretur langs Vestkystruten og udforsk de hyggelige kystbyer og smukke landskaber langs den nordjyske vestkyst.

Der er garanti for frisk havluft, plads til eftertanke og smukke vesterhavssolnedgange.

Gateway Blokhus

Besøg Gateway Blokhus i udkanten af Blokhus by, hvor du kan følge stierne til vandring eller cykling/mountainbike.

I skoven findes også et stort åbent areal med bålplads, ovn og naturlegeplads.

Læs om fantastiske oplevelser og events