Nyheder
imported

Større og vildere natur i Nordjylland

Natur er vild, voldsom og vovet. Natur er ødelæggelse, liv og genfødsel. Naturen kan det hele - hvis den får lov – og plads. Men vi oplever, at arter forsvinder med en hastighed, der ikke tidligere er set.

Hvordan står det egentlig til med naturen i Danmark? Faktisk er vi et af de lande i verden med den fattigste natur, og over de sidste 100 år er mange arter forsvundet og mange andre blevet sjældne. Nogle endda i sådan en grad, at de er i risiko for at forsvinde.

Naturens mangfoldighed er under pres i Danmark, da der i vores moderne og industrialiserede verden ikke er plads til, at naturen kan udfolde sig naturligt, som den kunne tidligere.

Jammerbugt Kommune har sammen med de øvrige nordjyske kommuner sat ord og billeder på, hvordan vi kan få en vildere natur i fremtiden. Kom og oplev disse flotte naturplancher med billeder fra den nordjyske natur, herunder mange fra Jammerbugt Kommune.

HØR MERE:

Torsdag 11. oktober kl. 17 -18 giver naturmedarbejder ved Jammerbugt Kommune Morten Larsen et kort oplæg om, hvordan vi kan sætte naturen og vildskaben fri. Dette foregår på forvaltningen i Pandrup, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup . Alle er velkomne.

Plancherne udstilles på Rådhuset i Aabybro, Toftevej 43, 9440 Aabybro fra mandag 1. oktober til tirsdag 9. oktober 2018 og kan ses i Rådhusets åbningstid.

Plancherne udstilles på forvaltningen i Pandrup, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup fra torsdag 11. oktober til tirsdag 30. oktober 2018 og kan ses i forvaltningens åbningstid.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events