Nyheder
imported

Større oplevelser for gæsterne i Arkade Cafeen

Mogens Nielsen står nu i spidsen for drift og at skabe større oplevelser i Arkade Caféen - med tilhørende workshop og kunstudstilling, i Skulpturparken Blokhus

Med en solid og bred erfaring indenfor detail og engros, som både uddeler og varehuschef igennem mange år, er Mogens Nielsen helt forberedt på at skabe de bedste rammer for både personale og gæster, når de besøger Arkaden i Skulpturparken Blokhus.

Ny leder

Mogens Nielsen, som er bosat i Aalborg og har sommerhus i Blokhus med sin hustru Grace Berg, er nemlig for nylig blevet ansat som leder af Arkade Cafeen med tilhørende workshop og kunstudstilling i samme bygning.

Plads til kundekontakt

Mogens Nielsen har tidligere været tilknyttet Skulpturparken Blokhus. Han var nemlig også ansat i Arkaden i forbindelse med både Magisk Jul og Blokhus Winter Light Festival. – Jeg takkede med det samme ja til jobbet. Jeg er fascineret af, at gæsterne i parken har god tid. Jeg synes, at det er spændende, at der er stort fokus på kunden, hvor der afsættes tid og hvor der er plads til den gode kundekontakt. Det er jeg flasket op med – og det brænder jeg for, siger Mogens Nielsen, der samtidig kan gøre brug af sin mangeårige erfaring inden for service, detail, indkøb af varer og drifts-forståelse.

Store oplevelser

– Det er min fornemste opgave at sikre, at driften fungerer, at vi har relevante retter i cafeen, at vi har interessant materiale til børnene i workshop-afdelingen, mens vi også skal have smuk og varierende kunst på væggene og spændende keramik og unika, siger han og tilføjer: – Parkens kunder skal have en ekstra oplevelse med i pakken, når de besøger parken.

Bygningen overfor

Mens Mogens har ansvaret for den store hovedbygning i Markedsarkaden, er der også nye ting på vej i bygningen overfor. – I den anden bygning på de 200 m2 forhandles med potentielle faste lejere/udstillere, som så skal være der året rundt, men der er endnu ikke noget fast på plads. Èn ting er dog sikkert, det er absolut en unik mulighed for at få en attraktiv shop-in-shop midt i parken i de smukke bygninger og omgivelser, afslutter Mogens.

Læs om fantastiske oplevelser og events