Løkken

Stor interesse for bunkerstien i Løkken

 | FOTO: Presse
En spændende og attraktiv oplevelse for naturelskere

Lige nu er der gang i udgravningen af fire bunkere i Løkken. Skærtorsdag var der således stor tilslutning til en guidet rundvisning, hvor over 50 mennesker deltog. Det fortæller Ole Kjær fra Have og Landskabs Design, som er en af initiativtagerne bag projektet. Han oplyser endvidere, at man i den nærmeste fremtid vil få hjælp af Hjørring Kommunes gravemaskine. På den måde kan vi få gjort et par af bunkernes facader mere frie og tilgængelige, forklarer han.

Forlængelse af Sti 100

For at gøre helt klar til den proces blev der lørdag d. 6. april hidkaldt interesserede personer til at give en hånd med, og det har der været stor opbakning bag. Ole Kjær fortæller videre, at løbegange vil komme til at forbinde de fire bunkers, der bliver gjort fri. Bunkerstien bliver en del af en vandrerute og en forlængelse af Sti 100, og ruten ender faktisk inde i byen. Den resterende del af Sti 100 bliver der gået i gang med i løbet af i år, så der venter en både spændende og attraktiv oplevelse for naturelskere og for alle, der gerne vil gå eller løbe en tur i naturen og samtidig få en historisk dimension med i oplevelsen.

Den store offentlige opbakning omkring udgravningen af bunkerne og den store tilslutning både Skærtorsdag og efterfølgende lover godt for endnu en fremtidig succes, når det gælder udviklingen af tilbud af kvalitative oplevelser i sommerlandet.

Læs om fantastiske oplevelser og events