Aabybro

Stor interesse for nyt projekt med dobbelthuse

Der er stor interesse for det kommende boligområde Ved Bækken, som kommer til at indeholde 12 dobbelthuse i området ved Horsbækken i Aabybro.
Det oplyser ejendomsmægler Mathias Overgaard, Nybolig Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken, som også har overtaget salget af ejerlejlighederne i Posttorvet.

Indflytning
De 12 boliger kommer til at ligge i området, hvor ejendommen Torngårdsvej 30 i dag er placeret.
– Lige nu venter vi på en byggetilladelse, som vi forventer at få i denne måned. Så snart tilladelsen er i hus fjerne vi ejendommen og begynder at opføre de nye huse. De forventes at være klar til indflytning i juli-august 2022, fortæller Mathias Overgaard.
Der er tale om seks dobbelthuse på hver 115 kvadratmeter og seks på 120 kvadratmeter, og disse seks er allerede reserverede.
Grundene er på 350 kvadratmeter hver, og der bliver vejadgang fra Horsbækken.
– Der er stor interesse for denne størrelse og type bolig med en lille have og carport. Det er typisk den modne kundegruppe, som går efter disse boliger. De bor i større huse, som de overvejer, om de skal renovere eller flytte i noget mindre – eller vil bare gerne have noget mindre, forklarer Mathias Overgaard.

Posttorvet
Samme interesse ventes rettet mod ejerlejlighederne i Posttorvet, som Nybolig har overtaget salget af, og ni af de 15 ejerlejligheder er til salg.
De er i størrelserne fra 101 til 137 kvadratmeter.
– De seks af dem har altan, og derudover er der tre penthouselejligheder, fortæller Mathias Overgaard om lejlighederne, der koster mellem knap 2 og knap 3,2 mio. kr.
– Alle lejligheder blev for nylig 100 pct. indflytningsklare og kan overtages med det samme, siger Mathias Overgaard.
Han kommer også med et godt råd, hvis man overvejer at sælge sit hus for at flytte i noget mere overskueligt.
– Så er det et rigtig godt tidspunkt at sælge sit ældre hus på nu. Der er en meget stor efterspørgsel efter husene, og der er kun få på markedet, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events