Pandrup

Stor interesse for Ramblaen ved Jetsmark

Onsdag aften 13. oktober var lokale interessenter inviteret til møde på rådhuset i Pandrup for at høre om Rambla Jetsmark.
Den kommende Rambla i Jetsmark er ønsket om at skabe en tydelige sammenhæng mellem Pandrup, Kaas og Moseby.
Det skal ske ved at skabe spændende aktiviteter for byens borgere med et mangfoldigt og pulserende miljø for sport, kultur og rekreation.

Stort potentiale
Området ved Jetsmark Idrætscenter og Skolecenter Jetsmark har i dag flere oversete rest-områder, og i praksis bliver områderne forbundet af en gennemgående sti, heraf Rambla, der snor sig gennem området fra Jetsmark Kirkevej, hen over Skolecenter Jetsmarks nye skole og forbi Jetsmark Idrætscenter.
Repræsentant for Jetsmark Idrætscenter, Jens Christian Golding, gav en status på projektet. Derefter præsenterede landskabsarkitekt Poul Aars den samlede plan for Rambla Jetsmark. Den nyudnævnte skoleleder for Skolecenter Jetsmark, Randi M. Laustsen, og centerchef John Nielsen afsluttede oplæggene med at dele Skolecenter Jetsmarks og Jetsmark Idrætscenters drømme og ønsker til projektet. 

Kunst og aktivitet
Aftenen bød også på dialog mellem de fremmødte, som kunne gå rundt mellem forskellige ”stationer”, hvor der blev talt om forskellige emner, som:
Kunst, beplantning, samlingssteder, fysisk aktivitet. Der var stor aktivitet ved stationerne, og mange stillede spørgsmål og kom med gode ideer og input til projektet.
Bag initiativet stod styregruppen med repræsentanter fra Jetsmark Lokalråd, Skolecenter Jetsmark og Jetsmark Idrætscenter.
– Der var et pænt fremmøde og et stort engagement blandt mødedeltagerne. Vi glæder os meget til at få mange flere inddraget i processerne og til at få realiseret nogle af de mange drømme og forslag. Flere af dem er allerede finansieret”, udtaler styregruppemedlem Inger Kristensen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events