Nyheder
imported

Stor julekalender lanceres

Vær med i lodtrækningen om præmier til en samlet præmiesum på kr. 40.000

Tekst: Anne Nøhr Ringgren Foto: Presse

Blokhus Medier skyder julen i gang 1. søndag i advent den 27. november. Det sker ved at lancere en online julekalender, som løber fra 27. november til og med 24. december 2022. I kalenderen kan du deltage i lodtrækningen om masser af gavekort til områdets mange butikker og virksomheder. Den samlede præmiesum er nået helt op på 40.000 kr.  Julekalenderen kommer til at høre hjemme på Blokhus Mediers hjemmeside – www. Blokhus.dk, hvor du kan åbne en låge hver dag – helt som vi alle kender det fra andre traditionelle julekalendere. Bag hver låge gemmer der sig nye lækre præmier hver dag f.eks. gavekort, smykker, ferie, entrebilletter, årskort mm.

Ønsker du at være med og deltage i lodtrækningen, så foregår det på Blokhus Mediers Facebook og Instagram-sider.

Hver dag offentliggøres et nyt julekalender opslag, og for at deltage i konkurrencen og evt. vinde præmien, så skal du gå ind og kommentere på det pågældende opslag hver dag. Der bliver udtrukket vindere af gavekort eller præmier begge steder hver dag.

-Vi har udviklet denne julekampagne fordi vi gerne vil understøtte erhvervet i området og skabe noget opmærksomhed på en lidt mere stille tid på året, fortæller Anne Nøhr Ringgren fra Blokhus Medier.

-Julen er altid hyggelig og har pr. definition forventningens glæde indbygget. Mange åbner i forvejen kalenderlåger og her gemmer lågerne enten på gavekort eller lækre gaver, som kan bruges til dig selv eller som en julegave. Det forventer vi at der er mange, der gerne vil deltage i.

Læs om fantastiske oplevelser og events