Pandrup

Stor retro-fest hos Kræmmerland 

Forårssæsonen indledes med at skrue tiden tilbage til 70érne og 80érne

 Lørdag før Palmesøndag, nærmere betegnet d. 23. marts fra kl. 10 til kl. 17, kommer til at stå i nostalgiens tegn hos Kræmmerland på Bransagervej i Pandrup. Så åbnes dørene nemlig til en gigantisk retro fest, hvor tiden på alle måder skrues tilbage til 70érne og 80érne, fortæller Frank fra Kræmmerland. Sæsonens store åbningsfest byder bl.a. på musik og sang leveret af Maibritt Post, der er kendt fra Dansktoppen. Hun vil optræde med retro-hits fra før, verden gik af lave og garanteret skabe liv og glade dage.  Ligeledes vil personalet være klædt i tøj fra denne periode. Selvfølgelig er der også en pølsevogn på matriklen. Herfra serveres der udover almindelige hotdogs de legendariske 80ér-kradsere – pølsebrød med sennep, ketchup og løg, men uden pølse.

Sjove konkurrencer og besøg af julemanden

Ingen rigtig retro fest uden konkurrencer. Således bliver der konkurreret om, hvem der hurtigst kan spise et halvt franskbrød fyldt med flødeboller. – Eftersom julen som bekendt varer lige frem til påske, får Kræmmerland denne lørdag derfor også besøg af julemanden, inden han for alvor går på ferie. I det hele taget vil det kæmpe store salgslokale syde og boble af aktivitet, underholdning, fest og glæde garneret med masser af gode tilbud.

Præmie til den bedst udklædte gæst

Det vil også være en god idé, hvis også de besøgende gæster til retro festen klæder sig ud. I hvert fald vil der være præmie til den bedst udklædte gæst, så der er noget at stræbe efter. Frank og hans personale har lagt alle gode kræfter i forberedelserne og glæder sig til at tage imod rigtig mange udklædte og feststemte mennesker lørdag d. 23. marts mellem kl. 10 og kl. 17.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events