Pandrup

Stor tilslutning til ny fodboldskole hos Jetsmark IF

Gold Age og Jetsmark IF byder på udfordringer med bolden i påsken

– Den nordjyske børnefodbold platform “Gold Age”, har i samarbejde med Jetsmark IF arrangeret en helt ny fodboldskole, der finder sted i to dage i børnenes påskeferie med navnet SKILLS CAMP

Bolden ruller i april
Gold Age konceptet opstod for to år siden og har specialiseret sig i teknisk træning af drenge og piger i alderen seks til 13 år, og det er præcis det, der er fokus på, når bolden ruller 6. og 7. april.

Faktisk er fodboldskolen blevet taget så godt i mod, at der i skrivende stund allerede er solgt 39 ud af de kun 48 pladser.

Akademichef hos Gold Age, Christian Winther Borup, forventer derfor allerede snart at kunne melde udsolgt, her med tre måneder til kick-off.

Privatfoto

Tidligere var det i efterårsferien
– Det er jo helt fantastisk, som der er blevet taget imod vores nye fodboldskole, så vi er meget beæret over den store interesse, siger han.
– Vi har de sidste to år afholdt fodboldskoler i efterårsferien i Hjørring og Nørresundby, men der er ingen tvivl om, at vi kan mærke fodboldpulsen her i Jammerbugt, siger Christian Winther Borup.

Vær med uanset niveau
Gold Age henvender sig til drenge og piger uanset niveau, og på hjemmesiden kan man se et matematikstykke, der hedder Kvalitet + Glæde = Udvikling.

– For os er det vigtigt at vi leverer træning med høj kvalitet, hvorfor vi også bruger Gold Age uddannede trænere på vores fodboldskoler, og øvrige træningspas året rundt. Kombinerer man denne kvalitet med en masse glæde i et trygt miljø, ja så har man i mine øjne, det optimale træningsmiljø, siger Christian Winther Borup.

Læs om fantastiske oplevelser og events