Nyheder
imported

Store forventninger til Christmas Day & Night

Torsdag d. 24. november inviteres alle til julehygge og gode tilbud i Hune

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Endnu engang er der skruet op for julehyggen i Hune. Byens butikker er traditionen tro gået sammen om at skabe rammerne for en hyggelig dag og aften i Hune med super gode tilbud. Butikkerne holder åben kl. 10.00-20.00, og der er mulighed for at gøre en rigtig god handel.

– Kirkekoret synger julen ind ved byens juletræ foran Hune Bageri, sammen med børnene fra Hune Natur Børnehave og dagpleje kl. 16.30. Mød samtidig julemanden, der deler ”godteposer” – sponsoreret af Spar i Hune – ud til alle børnene, og så serveres der gratis kaffe og klejner hele aftenen i bageriets café, fortæller Helle Larsen fra Hune Bageri.

De mange forretninger i byen står klar med gode tilbud og forskellige aktiviteter. – Vi får bl.a. besøg af Coffee shop Mosebryg der serverer kaffe og kakao, og så har vi 20 % denne weekend. Byen holder fast i vores hyggelige koncept, og vi glæder os til at se rigtig mange besøgende kigge forbi. Vi synes, at vi efterhånden har fået etableret Christmas Day & Night i Hune som én af de rigtig gode og lokale traditioner, afslutter Britt Ziwes fra Butik Laden i Hune. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events