Blokhus

Store rabatter hos Sol og strand

 | FOTO: Robin Skjoldborg

Tyskerne får senere ferie, og nu kan du opnå op til 40 % rabat på last-minute-ferie hos Sol & Strand, oplyser virksomheden i en pressemeddelse

Det er ikke kun charterselskaberne, der sænker priserne til historisk lave niveauer for at kapre ferieparate danskere i sommerens højsæson.

Også i den danske feriehusbranche er der store rabatter at hente, hvis du er på jagt efter en sommerferie i et dansk sommerhus.

Hos Sol og Strand Feriehusudlejning, der er en af landets største udlejere af private ferieboliger, er der lige nu op til 40 procents rabat på last-minut-ferier. Og den rabat fortsætter på ferier frem til uge 36.

Det fortæller Sol og Strands kommercielle chef, Nicolai J. Nissen.

-Feriehusbranchen står et fantastisk sted. For det er ikke bare det gode danske sommervejr, der får flere til at blive hjemme. De var der også sidste år – og årene før. Danskerne har bare – måske i forbindelse med corona, der lukkedes grænserne – fundet ud af de mange store kvaliteter, der er ved at holde ferie i et dansk feriehus. Ude i naturen. Tæt på kysten. Og de er blevet ved med at strømme ud til de danske feriehuse.

-Ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Erhverv planlægger tre ud af fire danske familier at holde ferie i Danmark i 2023. Både sommer, efterår og vinter. Og lige nu kigger lige nu ind i en højsæson, der ligger på niveau med 2022, der var branchens bedste år nogensinde. Og der før var 2021 det bedste år nogensinde.

-Alligevel er der rigtig gode rabatter for dem, der endnu ikke har bestilt sommerferie. Vi kører rabatter på op til 40 procent på last-minut-ferier til og med uge 36. Fordi der stadig væk er forskelle på, hvilke uger, der er rift om – og også er en forskel på, hvilke dele af landet, at tilstrømningen af feriehusturister er allerstørst.

-Tyskerne – der udgør 70 procent af de udenlandske overnatninger i Danmark – har i år ferier senere end de foregående år. Det betyder naturligvis, at tyskerne kommer senere – men også at der en nogle fantastiske feriemuligheder for danskere i de kommende uger.

-Jyllands vestkyst hitter altid. Men som noget meget spændende kan vi nu se, at både danske of udenlandske turister også for alvor har fået kig på Jyllands østkyst – og alle øerne – når de booker en ferie i dansk sommerhus.

-Samtidig kan vi også se geografiske forskelle på nogle af ugerne. Der er stadig nogle unikke muligheder for at få en skøn ferie tæt på naturen i denne og de kommende uger, siger Sol og Strands kommercielle chef, Nicolai Nissen.

Læs om fantastiske oplevelser og events