Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Stort rykind til fernisering

Galleri Rødhusgaarden havde lørdag fernisering. Man fejrer billedkunstner Marna Rix 75 års fødselsdag med en særudstilling.

 Galleri Rødhusgaarden havde lørdag fernisering. Man fejrer billedkunstner Marna Rix 75 års fødselsdag med en særudstilling.

Foran galleriet har man indrettet en stor græsplane som fungerer som parkeringsplads og denne var fyldt til bristepunktet med biler.

Der blev budt på forfriskninger – Foto: Blokhus Avis – blokhus.dk

For sædvanen tro var der mødt masser af gæster frem. For Galleri Rødhusgaardens ferniseringer er efterhånden blevet et sikkert kendetegn på en sublim kunstoplevelse krydret med store musikalske oplevelser.

Lørdag stod sopran Signe Rasmussen, uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og Jacob Beck, uddannet på musikkonservatorier i Odense, Århus, Hannover samt New York, for det musikalske indslag.

Efter Signe Rasmussen og Jacob Beck´s indslag blev der leveret hyggelig stemningsmusik som de fremmødte kunne nyde mens de så på kunst. – Foto: Blokhus Avis – blokhus.dk

Galleriets lokaler indbyder til flotte musikalske oplevelser idet aukustikken er imponerende.

Sådan var det også for de fremmødte der gæstede galleriet lørdag lige over middag.

Galleri Rødhusgaarden byder på masser af kunstoplevelser – Foto: Blokhus Avis – blokhus.dk

Udstillingen med Marna Rix billeder kan opleves til og med den 18. november.

Udover denne er der rigelig mulighed for at se kunst i alle afskygninger fra andre kendte kunstnere, så en efterårstur til Rødhus kan stærkt anbefales.

Kunst er for alle aldre – Foto: Blokhus Avis – blokhus.dk

Der var masser af kunstinteresserede mødt frem til lørdagens fernisering – Foto: Blokhus Avis – blokhus.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events