Aabybro

– Stort velkommen tilbage til kunderne

Endelig.
På mandag 1. marts må det brede udvalg af Aabybros spændende specialbutikker atter åbne og byde kunderne inden for til god service og skarpe tilbud.

Rikke B
Derfor har Rikke Brusgaard og Charlotte Bonkegaard Olesen travlt med at gøre forretningen i Aabybro Centret klar til kunderne.
Under nedlukningen har den nemlig været omdannet til en webshop, da Rikke B har haft forrygende succes med sine live shows på Facebook med flere end 500, der kigger med hver gang.
– Der har været en kæmpe opbakning, og det er af kunder fra hele landet, så vi sender pakker rundt i hele landet, fortæller Rikke Brusgaard.
– Derfor vi også allerede fået tilbagemeldinger om, at vi ikke må stoppe med vores live shows, for så kan disse kunder ikke være med. Så vi fortsætter med at sende live fortæller hun.
Men det er alligevel med stor længsel, at Charlotte og Rikke ser frem til at åbne butikken på mandag.
– Det sker med en masse vanvittig gode åbningstilbud, fortæller Charlotte Bonkegaard Olesen og bliver suppleret af Rikke Brusgaard.
– Vi glæder os virkelig til at åbne igen.

Inge Lundtoft

Imerco
Inge Lundtoft er sammen med sit personale i fuld fart med at gøre forretningen flot og klar til åbningen.
– Vi er ved at fjerne julepriserne, og så har vi et helt nyt katalog klar til på mandag, fortæller hun.
– Vi må være 16 i butikken ad gangen, og vi glæder os rigtig meget til at tage mod vores kunder og yde dem en god service samtidig med, at vi passer godt på dem med både sprit og afstand, understreger hun.

Profil Smykker
Forventningens glæde er også stor hos Profil Smykker, hvor personalet i Aabybro Centret er helt klar til åbning på mandag.
– Vi glæder os rigtig meget til igen at få besøg af vores kunder, også fordi Profil Smykker gerne vil holde et flytte-udsalg i forbindelse med, at Jan Jørgensen Jewellery flytter og åbner en ny forretning i Blokhus, fortæller Lykke Harpøth.
– Det har da været frustrerende at skulle holde lukket, men det har jo været nødvendigt, og så har vi brugt tiden til at fordybe os i andre opgaver både administrativt, marketing og på værkstedet, fortæller hun.
Det er planen, at Jan Jørgensen Jewellery åbner ny flot forretning med blandt andet arbejdende værksteder med syv guldsmede på Springvandstorvet i Blokhus til påske.

Thomas Sørensen fra Expert

Expert
– Vi er 200 pct. klar til at åbne på mandag. Det har vi ventet på, lige siden vi skulle lukke, fortæller Nick Rohde Christiansen fra Expert TV/punkt 1.
– Vi har bygge butikken om og fået flere varer hjem og mange flere fjernsyn. Det har kunderne efterspurgt, forklarer han.
Mens der har været lukket, har han og personalet brugt tiden på click & collect samt webshoppen.
– Men vi mangler at åbne ordentligt. Det er lidt svært på den anden måde. Så vi glæder os for alvor til på mandag, siger Nick Rohde Christiansen.

Sportmaster
Hos Sportmaster mere end tripper Louise Andersen for at åbne igen.
– Ja for pokker, jeg glæder mig. Det bliver dejligt at komme i gang igen, og butikken står helt klar, fortæller hun.
– Personligt har det været træls, at vi har været lukket ned. Det er mærkeligt, og man ser ikke nogen. Det er det værste, fortæller Louise Andersen.
Og når Sportmaster genåbner, så sker det med et stort udsalg i forretningen i den tidligere Fakta-bygning – og alle restriktioner bliver selvfølgelig overholdt.

OBS
For Sportmaster samt Bog&Ide gælder det, at der er nye indgange til forretningerne, da de skal have hver deres indgang, og det betyder også nye adgangsveje til de to butikker samt til Imerco.
Læs mere her:
Nye veje til Imerco, Sportmaster samt Bog&Ide – VoresJammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events