Pandrup

Succes med familieferier på Ingstrup Efterskole

I sommeren 2021 så et nyt og bæredygtigt feriekoncept dagens lys, hvor Ingstrup Efterskole i tre uger dannede rammerne for Vilgurd Familiecamp i stedet for som vanligt bare at stå tom i sommerferien.
Her blev der budt på økologisk mad fra lokale producenter og masser af aktiviteter for børn og voksne.
Det blev en kæmpe succes, og familiecampen var næsten helt udsolgt, og derfor gentager Vilgurd succesen sommeren 2022.

Enkel ferieform
Ingstrup Efterskole er placeret i hjertet af det nordjyske ferieland kun 800 meter fra Grønhøj Strand, og gæsterne strømmede til den nye ferieform, der blander alt det gode fra all-inclusive ferien, stemningen fra familiehøjskolen med maden fra badehotellet og fylder sommeren med spændende aktiviteter.
Manden bag ideen, Uffe Truelsen, oplyser, at danskerne tilsyneladende er klar til en helt enkel ferieform, der ikke går på kompromis med bæredygtigheden, selv om det er blevet ferietid.

Næsten udsolgt
Løsningen med at leje sig ind i eksisterende bygninger og skabe et lille ferieparadis, der kun har åbent i de uger, hvor kapaciteten i turistbranchen er presset, har vist sig mere end almindeligt levedygtig allerede første år.
– Over 400 gæster på 3 uger og meget tæt på totalt udsolgt i år ét, og masser af gæster, der gav udtryk for, at de meget gerne ville komme igen og så endda et lille overskud. Det er svært ikke at stå tilbage med en stor glæde og en masse stolthed over at det lykkedes vores fantastiske personale at få vores feriedrøm til at gå i opfyldelse, på så mange parametre i første hug, siger han.

En hemmelighed

Uffe Truelsen mener, at en af hemmelighederne bag succesen med Vilgurd Familiecamp er et helt særligt personale, der har rødder i efterskole og højskoleverdenen, og de er med på campen, fordi de kan og vil være med til at skabe et unikt feriefællesskab.
– I rigtigt mange af evalueringerne fremgik det, at maden var fantastisk, og at personalet var endnu bedre, siger Uffe Truelsen.
Familiecampen afvikles sommeren 2022 i ugerne 28, 29 og 30 – læs mere på vilgurd.dk

Om Vilgurd
Vilgurd er sat i verdenen for at lave pop-up-oplevelser i lokaler og på steder, der normalt ligger stille i de perioder, hvor Vilgurd skaber nyt liv.
Vilgurd vil ikke bygge nyt, hver gang der er en god ide. I stedet ønsker Vilgurd at bidrage til at skabe bedre økonomiske forudsætninger for værterne.
Vilgurd er en knopskydning af konsulentfirmaet Køkkenkultur, et konsulentfirma der arbejder med at implementere mere bæredygtighed i alle de store køkkener i Danmark.

Læs om fantastiske oplevelser og events