Nyheder
imported

Succesfuld sæson

Sæsonen sluttes af efter stor interesse og publikumstilstrømning til de 2 store udstillinger i Galleri Omegalfa

Saltum:

Sæsonen sluttes af efter stor interesse og publikumstilstrømning til de 2 store udstillinger i Galleri Omegalfa

Tekst: Louise Kande – Foto:

Søndag den 24. august afsluttes sæsonen i Galleri Omegalfa – og med stor tilfredshed fra galleriet. Siden sæsonstarten Palmesøndag har galleriet haft rigtigt mange besøgende, ikke kun fra Danmark, men især også fra Norge, Sverige og Tyskland, der har vist stor interesse for udstillingerne.

Indtil da, er der på galleriets 300 m2 udstillingslokaler et godt udvalg af moderne kunst. Der vises spændende malerier af Merete Meier, Jytte Dusgaard, Bjarne Deleuran, Kari Helene Berg og Karen Willesen. Desuden er der i det rustikke baglokale "Pakhusgalleriet" enkelte malerier af de 5 kunstnere fra første udstilling, Gitte Lea Andersen, Martha Holm, Tom Boe, Hanne Sørensen og Niels Chr. Kirkegaard – 10 malere med et højt kvalitetsniveau og mange udstillinger bag sig.

– Det har været en spændende sæson i år. Vi har haft to rigtig gode udstillinger, og så har det været interessant at mærke efterspørgslen, også fra turisterne i området. Vi runder sæsonen af med åbent hver dag fra kl. 13-17, fra d. 5.- 24. august. Og husk, at søndag d. 24. august er det sidste chance for at være med i lodtrækningen om et kunstværk af Jytte Dusgaard, udtaler galleriets ejer, Ejlif Kristensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events