Aabybro

Tæt på den store pokaloverraskelse

– Tirsdag aften 16. juni var flere lokale fodboldhold i ilden i 3. runde af Sydbank Pokalturneringen 2020/21.

Fremad Nørhalne
Og på Nørhalne Stadion var det meget tæt på den helt store overraskelse, da Fremad Nørhalne fra serie 3 fik besøg af Dronninglund fra serie 1.
Det stod 0-0 efter en lige 1. halvleg, hvor hjemmeholdet havde være farligst på hurtige omstillinger, men efter 57. minutter kom gæsterne foran, da Nørhalne-forsvaret ikke fik sparket et indlæg væk i tide.

Forlænget spilletid
Dog fik Fremad Nørhalne udlignet efter 66. minutter, da Nikolai Winther på et kontraangreb spillede Christian Rasmussen fri, som scorede til stor glæde for de 100 tilskuere.
I slutningen af kampen havde Fremad Nørhalne tre forsøg nærmest alene med Dronninglunds målmand, som reddede sit hold hver gang.
Det var to trætte hold, der tog hul på den forlængede spilletid, hvor Dronninglund i 1. halvleg fik scoret det afgørende mål til slutresultat 1-2.
– Det var en fantastisk kamp i et højt tempo. Vi spillede taktisk klogt, stod godt i defensiven og var farlige på vores omstillinger, men vi brændte for mange chancer, siger træner Jesper Nielsen, Fremad Nørhalne.

Skovsgaard mod Biersted
Skovsgaard B fra serie 3 fik besøg af Biersted IF, ligeledes fra serie 3, og Biersted IF kom foran efter 17 minutter på mål af Rasmus Simonsen efter oplæg af Thomas Dahl Pedersen.
– I 2. halvleg fik vores målmand det røde kort, så vi måtte spille en stor del af kampen med blot 10 mand, siger Ioannis Roussis, træner for Skovsgaard.
– Men det var en lige kamp, der kunne være gået begge veje, og der var til begge hold. Men vi spillede ikke optimalt og lavede en del tekniske fejl i organisationen, siger Ioannis Roussis.
Skovsgaard spiller i træningsturneringen lørdag ude mod Hjallerup og får tirsdag 23. juni kl. 19 besøg af Fremad Nørhalne.

Målmand med nødbremse
Biersteds træner, Tejs Rytter, lægger heller ikke skjul på, at det var en tæt kamp.
– Skovsgaard er et godt hold med mange gode offensiv-spilere, så det er altid tæt mod Skovsgaard, siger han.
Men Biersted IF fik scoret først, og Skovsgaards tilløb til chancer blev ikke til noget.
– Så vi satte os på spillet, og Skovsgaard fik målmanden vist ud efter en nødbremse efter en times spil. Derfra kunne vi godt have scoret et par mål, men deres nye målmand har i hvert fald én verdensklasse redning, siger Tejs Rytter
Biersted IF var farlige på kontra, mens Skovsgaard begyndte at smide flere spillere frem i offensiven sidst i kampen, men det endte med det ene mål.
Biersteds bedste spiller var Jacob Lund.

Brønderslev på besøg
Det betyder, at Biersted lørdag 20. juni klokken 14 på hjemmebane får besøg af Brønderslev IF fra serie 2 i 4. runde af pokalen.
– Det glæder vi os til. Det havde været en flad fornemmelse at ryge ud mod et andet serie 3 hold, som vi møder tit. Skal vi ryge ud, så skal det være mod et højere rangerende hold, siger Tejs Rytter.

Gjøl GB
På Gjøl Stadion var der med 80 tilskuere god opbakning til de lokale helte, som fik besøg af Svenstrup fra serie 3.
Og i 1. halvleg kunne man godt se, at Gjøl GB spiller i serie 4.
– Vi mødte et godt serie 3 hold, som i 1. halvleg sad på det hele. Vi havde blot et skud på mål, mens de brændte et straffespark efter en halv time, siger Gjøl-træner Niels Henrik Rasmussen.
Men to minutter inde i 2. halvleg kom Gjøl foran, da Mads Kragh snittede en lang bold videre til Jesper Gunder, som scorede sikkert.
– Vi spillede godt frem til 69. minut, hvor vores anfører Thomas Jepsen fik et gult kort. Så knækkede filmen lidt og de scorede to gange.
Svenstrup kom også på 1-3 og 1-4, inden Jesper Gunder gjorde det til slutresultatet 2-4.
– Men vi kan være tilfredse med kampen. De unge spillere fik lov til at mærke, at det kræver lidt mere, hvis man vil spille i serie 3, siger Niels Henrik Rasmussen.
Kampens GGB-spiller blev Andreas Bruun Christensen.

Birkelse IF
Birkelse IF fra serie 2 levede op til værdigheden som favorit i pokalkampen ude mod PSI/Serritslev fra serie 4.
Birkelse kom foran efter 21 minutter ved Hadid Wahedi, men hjemmeholdet udlignede efter 31 minutter.
Efter pausen scorede Lukas Hjorth til 1-2 til Birkelse i 54. minut, og blot to minutter efter øgede Jesper Sørensen til 1-3 inden det i kampens slutning blev til 1-4.
Dermed er Birkelse IF klar til at få besøg af Aalborg Chang fra serie 1 lørdag 20. juni klokken 14.00 i 4. runde af pokalturneringen.

Læs om fantastiske oplevelser og events