Blokhus

Tæt på Michael Bisgaard

 | FOTO: Presse
Salgschef og partner i Feriepartner Blokhus
Michael Bjørn Bisgaard

Man fornemmer det straks, da hoveddøren til et dejligt hus i Pandrup åbner sig, og en ung mand lukker op og byder velkommen med et stort og smittende smil på læben. Den unge mand på 33 år er Michael Bjørn Bisgaard, der er salgschef og partner i sommerhusudlejningsfirmaet Feriepartner Blokhus. Og den unge energiske og initiativrige ildsjæl nøjes ikke med at udføre sit arbejde i sommerudlejningsfirmaet til punkt og prikke og til kundernes udelte tilfredshed. Her er også en aktiv og dynamisk kraft i Erhvervsforeningen, destination Blokhus. Han sætter stor pris på at være en del af et team og et fællesskab besjælet af det fælles mål at sikre udvikling og vækst i området. Det gør man bedst ved at løfte i flok og hver især byde ind med hele sit engagement og hele sin individuelle styrke, der i et samspil med andre de senere år har skabt store resultatet og gjort Blokhus og omegn til et af de mest besøgte og mest attraktive turistområder i Danmark. Og ikke nok med det. Byen og området har også udviklet sig fra at være primært meget sæsonbetonet til nu at være et levende og aktivt samfund hele året igennem. Den storslåede natur og de mange events, restauranter og butikker – ja, i det hele taget hele den store palet af tilbud om oplevelser for enhver smag har bare en imponerende bred appel. Micael Bjørn Bisgaard er da heller ikke et øjeblik i tvivl om, at der er sat gang i en løbende udvikling, som vil fortsætte i de kommende år. Selv brænder hans ildsjæl intenst for destinationens fortsatte vækst og succes. Det at være med til at yde en indsats giver ham utrolig meget både menneskeligt og professionelt, forklarer han.

Fra ejendomsmægler til sommerhusudlejningsbranchen

Michael har en fortid som ejendomsmægler hos bl.a. Home og Thorkild Kristensen, ligesom han stod for Admiral Strand Feriehuse i halvandet år, der på et tidspunkt blev opkøbt af DanCenter. Michael fik for alvor blod på tanden, når det gælder sommerhusudlejningsbranchen, hvorfor han takkede ja til at blive en del af Feriepartner Blokhus. Han elsker arbejdet med at servicere såvel sommerhusejerne som de mange både udlændinge, ikke mindst tyske familier, og danskere. At samarbejdet med lejerne ofte fortsætter i rigtig mange år, faktisk i gennemsnit 12 år, fortæller Michael – tager jeg som et klart udtryk for en stor kundetilfredshed. Vi lægger da også stor vægt på at levere en kvalitetsvare, som danner ramme om en vellykket ferie for vore gæster, siger han. Først ejendomsmægler og nu formidler af sommerhusudlejning – der er nu bare noget med Michael og huse. Han mestrer det godt og er ”solidt plantet” sin unge alder til trods.

Tager engagementet med sig over i privatlivet og fritidslivet

Den travle og engagerede erhvervsmand tager sit engagement med sig over i privatlivet og fritidslivet. Han er gift med Pandrup-pigen Trine, med hvem har tre døtre på henholdsvis 8, 5 og 1 år, så der er liv i kludene også derhjemme. Michael nyder at tage på sommerhusferie med familien såvel herhjemme i Danmark som i udlandet, eksempelvis Spanien og Kroatien. På den måde kombinerer han hygge og samvær med sine nærmeste med også at udvide sin horisont, når det gælder at udforske, hvordan udlejningssektoren agerer i andre lande.

Selv kommer Michael fra Serritslev ved Brønderslev, men kærligheden bragte ham til Pandrup, hvor ægtefællen Trine er opvokset, og hvor parret har slået sig ned i deres drømmehus. Når det ikke er familielivet og de fælles ferieture, der fylder i Michaels fritid, så er han også en særdeles habil seniorfodboldspiller, skulle vi hilse at sige. Han har en fortid på Jetsmark IF’s Jyllandsseriehold, hvor han var hovedstødsekspert. I dag hygger han sig med at spille på serie 3-holdet i Saltum IF. Både i Jetsmark og nu i Saltum lægger Michael vægt på kammeratskabet og det sociale samvær i tilknytning til fodboldsporten.  Og minsandten om ikke Michael også bruger en del af sin uanede energi på at træne to U9 pigehold i Jetsmark IF. Det startede for et lille år siden med 3 piger, og det er nu vokset til ikke færre end 18 tilmeldte og aktive pigespillere i U9. Også det er noget der fylder familiefaderen, salgschefen og ildsjælen Michael Bjørn Bisgaard med glæde og stolthed.

Man mærker, at foråret er kommet

En gylden stund opfyldt af en levende dialog med en glad optimist og ildsjæl helt ind i hjertet er slut, og man kan tilbage bag rattet i bilen ikke lade være med selv at føle sig smittet af den glæde og optimisme, man lige har været konfronteret med. Man mærker, at foråret er kommet.

Læs om fantastiske oplevelser og events