Nyheder
imported

Talenter til Blokhus FC

Blokhus FC har tilføjet divisionstruppen to unge talenter fra El Salvador, og bygger således videre på tidligere positive erfaringer med udvikling af unge udenlandske talenter

 Blokhus FC har tilføjet divisionstruppen to unge talenter fra El Salvador, og bygger således videre på tidligere positive erfaringer med udvikling af unge udenlandske talenter.

21-årige Richard Menjivar og 18-årige Gabriel Nunez, der begge begår sig på midtbanen, kommer til Blokhus FC fra Turin FC i El Salvador, og skal i første omgang tilføre divisionsholdet en ekstra dimension resten af efteråret.

– Det er to spændende spillere, som begge har et højt teknisk niveau og et stort potentiale. Richard er tre år ældre end Gabriel og er derfor lidt længere fremme i sin udvikling, men de vil helt sikkert begge bidrage positivt til både trup og kamp, hvor de tilfører et ekstra element, fortæller Blokhus FC cheftræner Bo Zinck, mens direktør Erik Just ser tilføjelsen af de to nye spillere som en mulighed for at fortsætte det positive talentarbejde, som har præget klubben de seneste år.

– Vi fokuserer meget på talentudvikling i Blokhus FC og forsøger hele tiden at udvikle os på dette punkt. Vores grundsten skal være egne lokale talenter, men vi har haft gode erfaringer med at krydre dette med enkelte unge udenlandske talenter, som er med til at løfte niveauet og samtidig tilføre træning og trup noget andet, forklarer Erik Just.

Blokhus FC har de senere år haft flere gode erfaringer med udviklingen af udenlandske spillere og håber med tilføjelsen af Richard Menjivar og Gabriel Nunez at fortsætte succesen.

Gabriel Nunez – En ny Antipas? (Foto: Blokhus FC)

– Vi har blandt andet været første danske destination for Quincy Antipas og Conor O’Brien, som begge nu gør det godt i Superligaen. Derudover havde vi i sidste sæson Dustin Corea i klubben, og han kommer fra samme destination som Richard og Gabriel. Dustin, som nu spiller i Sverige, efterlod et godt indtryk hos os, og derfor var vi også interesserede da muligheden for endnu et samarbejde i El Salvador bød sig til, fortæller Erik Just.

Læs om fantastiske oplevelser og events