Der bliver gang i den, når Fårup Skovhus d. 4 februar inviterer til tarteletfest i de store festlokaler på Saltum Strandvej 63 i Saltum.
I gamle dage husede bygningerne én af Vestkystens mest ødede skoler. Men denne aften lover indehaver, Bo Hilfling Larsen at lokalerne bliver alt andet end øde. –Vi ser meget frem til årets første musikarrangement, der blot er ét ud af mange, fortæller han til Blokhus avis og fortsætter; Vi ved at nordjyderne elsker tarteletter og god festmusik og de to ting kombinerer vi denne vinteraften, hvor vi får besøg af Montoya Band på scenen.

montoya 1

Duoen er sammensat af rutinerede spillemænd, herunder Torben Magnussen, der har sin fortid i Apollo og United samt Mogens Andersen, tidligere keyboardspiller i Bongoes. Aftenen krydres med et perfekt lysshow, der styres på højt niveau af Jan Kilsholm, som igennem mange år har været lysmand i ét af Nordjyllands største diskoteker. Ovennævnte sammensætning giver en glad fest og danseaften, der med god mad, musik og lys helt i top vil gøre aftenen komplet. – Og så koster det blot 99,- pr. person afslutter en forventningsfuld Bo.

Se alle kommende musikevents hos Fårup Skovhus, og hvordan du får sikret dig en billet: 

Læs om fantastiske oplevelser og events