Aabybro

Thiele ser frem til at fejre fødselsdag

For to år siden slog optikeren for første gang dørene op i Aabybro

Til marts er det to år siden, at optiker Thiele Briller & Kontaktlinser åbnede sin nye butik i Aabybro Centret med Jesper Damgaard bag disken som partner.
Butikken er blevet utrolig godt taget i mod af kunderne, og derfor skal der gives noget tilbage nu, når der er fødselsdag.

To for en
Så der bliver sat turbo på udsalget, og kunderne kan allerede fra mandag 24. februar købe en brille og samtidig få en brille gratis med og kun betale for den dyreste.
Og det gælder for sol-, skærm eller læsebriller samt briller med overgang – i det hele taget alle briller.
Det sker for at slå et slag for salget af de bedste brilleglas, som kommer fra Rodenstock, eksempelvis med den nye DNEye Pro indslebet, som skærper kontrast- og farveopfattelsen samt forbedrer nattesynet.

Få en hyggelig snak
Men lige så vigtigt for Jesper Damgaard, Lise Abildgaard og Bettina Lunde-Christensen er det, at:
– Kunderne er meget velkomne til at komme forbi til en kop kaffe, en flødebolle eller småkager og få en hyggelig snak.

Kom forbi og få en kop kaffe og en snak. Foto: Vores Jammerbugt

I lære for 25 år siden
Jesper Damgaard startede i lære som optiker for 25 år siden og kom i 2002 til Profil Optik i Aabybro Centret, hvor han i 2007 blev butikschef efter Jan Simonsen.
I marts 2018 tog han så det store spring og blev partner i Thiele.

Sætter sit eget præg
– Jeg kunne godt tænke mig at have benene under eget bord og være med til at bestemme, hvad der skal være på hylderne til kunderne i Jammerbugt, fortæller han.
Lokalkendskabet betyder, at man har fingeren på pulsen og opbygger en loyal kundekreds.
Desuden er Aabybro en by i rivende udvikling med mange tilflyttere og et stort opland.

Der kigges på briller. Foto: Vores Jammerbugt

Centret bliver en magnet
Planerne om et nyt Aabybro Centret var også den gang med i tankerne og skubbede på beslutningen om ”at står på egne ben”.
– Det bliver rigtig godt, når det nye center står færdigt, og jeg er sikker på, det bliver en magnet i Jammerbugt.
– Lige nu bor vi jo i den tidligere Fakta-bygning, men jeg skal ikke lægge skjul på, at vi glæder os til at flytte i de nye lokaler i efteråret 2021, siger Jesper Damgaard.

En givende hverdag
Det er en livsstil at være selvstændig, men det nyder Jesper Damgaard, der bor i Frejlev med hustru, og de har to børn på 17 og 21 år. Fritiden bliver brugt på fitness, gå ture og cykling – men hovedsageligt på butikken.
– Når man får sit eget, så har man selv hånden på kogepladen. Det er en måde at leve på, men det er meget givende, når man hver dag møder, taler med og hjælper de mange kunder, pointerer han.

Læs om fantastiske oplevelser og events