Nyheder
imported

Træskulptører fra hele verden former Skovens Dyreliv

De sanselige oplevelser står i kø for hele familien i Skulpturparken i Blokhus, når der igen i år afvikles Blokhus Træskulptur Festival.

5 af verdens bedste træskulptører forvandler gigantiske og 200 år gamle egetræstammer til fantastiske skulpturer fra den 1.-3. juni, fortæller direktør John Andersen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Skulpturparken Blokhus har Danmarks måske nok største skulpturudstilling og er igen i år fyldt med unikke kunstværker for millioner af kroner.  Skulpturparken byder bl.a. på 10 enorme sandskulpturer skabt af flere af verdens bedste sandskulptører som fortæller historien om Alletiders Helte. – Igen i år har vi også fået 10 af de dygtigste skulptører i verden, til at bygge 10 fiberbeton skulpturer under årets tema ”Havets Vidundere”, fortæller direktør, John Andersen.

Blokhus Træskulptur Festival

Udover de mange kunstværker, byder Skulpturparken også på overraskelser og et imponerende set-up med spændende sansehaver, smuk beplantning og en genganger af en festival, som de fleste kender til; nemlig Blokhus træskulptur Festival.

– Vi glæder os til endnu engang at afvikle Blokhus Træskulptur Festival i dagene den 1.- 3. juni fra klokken 11-17, med temaet ”Skovens dyreliv”, hvor 5 af verdens  bedste træskulptører med motorsave forvandler gigantiske 200 år gamle egestammer til store og flotte træskulpturer, forklarer John og fortsætter. – Vi tør’ godt garantere gæsterne en storslået og sanselig oplevelse for hele familien; med et imponerende skulptursjov med træ, hygge, sjov og dejligt samvær i naturskønne omgivelser med kunst i verdensklasse, afslutter han og tilføjer at der også er mulighed for at se de fantastiske træskulpturer fra de forgangne år, som fast er udstillet i Skulpturparken.

Træskulptørerne i 2018 er følgende:

Niels Ejnar Pedersen, Danmark.

Igor Loskutow, Rusland.

Peter Verlaan, Holland.

Florian Linder, Tyskland.

Dennis Beach, USA. 

Læs om fantastiske oplevelser og events