Nyheder
imported

Træskulptører tryller magiske eventyr frem

De sanselige oplevelser står i kø for hele familien i den magiske og eventyrlige Skulpturpark i Blokhus, når der igen i år afvikles Blokhus Træskulpturfestival i pinsen.

”3 af Danmarks bedste træskulptører forvandler gigantiske 200 år gamle egetræstammer til fantastiske skulpturer i Pinsen” – John Andersen

Skulpturparken Blokhus har Danmarks måske nok største skulpturudstilling og er igen i år fyldt med unikke kunstværker for millioner af kroner.  – Skulpturparken byder bl.a. på 10 enorme sandskulpturer skabt af flere af verdens bedste sandskulptører som fortæller historien om magiske eventyr. Som noget helt nyt, har vi i år også fået 10 af de dygtigste skulptører i verden, til at bygge 10 fiberbeton skulpturer under årets tema ”Magiske Eventyr, fortæller indehaver, John Andersen.

Træskulpturfestival

Udover de mange udendørs kunstværker, byder Skulpturparken også på overraskelser og et imponerende set-up med spændende sansehaver, enorme træskulpturer, smuk beplantning og alverdens magiske hyggekroge.

– I Pinsen glæder vi os til endnu engang at afvikle Blokhus Træskulptur Festival i dagene den 3.-, 4.- og 5. juni, således også med temaet ”Magiske Eventyr”, hvor 3 af Danmarks bedste træskulptører med motorsave forvandler gigantiske 200 år gamle egestammer til store og flotte træskulpturer, forklarer John og fortsætter. – Vi tør’ godt garantere gæsterne en storslået og sanselig oplevelse for hele familien; med et imponerende skulptursjov med træ, hygge, sjov og dejligt samvær i naturskønne omgivelser med kunst i verdensklasse.

Er du sulten?

I Kulturhusets café kan der købes cafémad, grill-selv pakker og drikke som kan nydes ude i Skulpturparken eller i caféen.  – Vi har også opført et smukt klassisk orangeri på 200 m2 med mange siddepladser, forskellige planter og blomster. Derved kan hele familien, uanset vind og vejr, nyde vores klassiske caféretter og udsigten til Skulpturparken.  Man er også velkommen til at nyde egen  medbragt mad og kaffe, med udsigt over parken.  

Fakta:

Skulpturparken Blokhus har åbent dagligt kl.10-17. (Den 1. juli – den 15. august: Åbent dagligt kl. 10-18). Der afvikles Blokhus Træskulpturfestival i Pinsen d. 3.-5. juni. NYHED: Stort juleshow og julemarked – hver weekend i ugerne 44-52.

Workshops og kurser i Skulpturparken

Forkæl dig selv med et weekend-kursus i Skulpturparken.  – Vi afvikler hver eneste weekend spændende og kreative kurser; om du er til akvarelmaling, børnekunst, fotokurser, pileflet eller bjesk foredrag er der noget for enhver smag. Vi har sørget for dygtige undervisere og en park hvor du kan hente masser af inspiration, fortæller eventkoordinator Gitte Avlskarl Christensen.  Den næstkommende workshop afvikles  lørdag  og søndag den 10.-11. juni, og er et pilefletkursus.

Læs om fantastiske oplevelser og events