Nyheder
imported

Traktørstedet Faarup Skovhus

I denne udgave sætter artikelserien; "Bag Klitten" fokus på Bo Larsen fra Fårup skovhus

I de sidste 29 år har Bo Larsen drevet Faarup Skovhus i Saltum. – Vi er en af de restauranter i Jammerbugt Kommune der har drevet forretning længst og det vidner jo om, at gæsterne er tilfredse med den kvalitet og service vi tilbyder, siger Bo Larsen. Faarup Skovhus er blevet et meget populært spisested, hvor gæsterne fra nær og fjern besøger traktørstedet. Uanset om det er for at spise alene eller det er en kæmpe fest der skal afholdes. Igennem alle årene har Bo Larsen udviklet Faarup Skovhus med det ene initiativ og udbygning efter det andet. En af de sidste store investeringer er sket med en ny rygeovn, hvor alt foregår elektronisk så kvaliteten, hver gang er på det niveau, som den tidligere slagter, Bo Larsen, ønsker.

Arrangementer

Traditionen tro arrangerer Faarup Skovhus masser af events.  Danmarks nationalret, Stegt flæsk med persillesovs, kan gæsterne få hele året rundt på Skovhuset. – Det er simpelthen en bestseller uden sidestykke. I højsæsonen kan vi en torsdag nå op på næsten 1.000 kuverter på en aften. Gæsterne kan spise alt det de kan for få penge. I sommerperioden har vi også flere faste arrangementer; som hver fredag Grisefest og hver tirsdag og lørdag stor Fiskebuffet som i denne sommer er udvidet med de populære Tapas. Under titlen:”Kromad er Go Mad” prøver vi i år, hver søndag, at tilbyde gæsterne en god gammeldags menu. Det bliver spændende at se om gæsterne vil prøve det, siger Bo Larsen.

Fester

I dag er Faarup Skovhus stedet, hvor mange vælger at holde deres fest. – Vi har lokalerne og kan tilbyde vore gæster overnatning i de 27 lejligheder vi råder over, siger Bo Larsen som har oplevet en markant stigning i efterspørgslen af værelser. – Vi går lige nu og overvejer hvordan vi kan evt. kan få lov til at bygge nogle flere. Men, selvfølgelig er det ikke et must med lejlighederne – det er et tilbud. Med det stigende antal fester har vi netop indrettet et nyt legerum til børn, der jo ofte kan blive lidt rastløse under en fest over mange timer. Det har allerede vist sig at være en god idé, forklarer han.

Mad ud af huset

Vi leverer mange menuer ud af huset. I sommer tilbyder vi en stege buffet. Det glæder vi os til at prøve.  – Lige rundt om hjørnet har vi jo tre store campingpladser, er der også her en god kundeefterspørgsel på en let frokost eller aftensmad, siger han.

Musik skal der til

På Skovhuset er der tradition for at de gennem hele efteråret arrangerer nogle hyggelige lørdagsballer med toporkestre som bl.a. Kandis, Tørfisk m.fl. – Det er hver gang et tilløbsstykke for bl.a kortklubber, foreninger og vennepar der har lyst til en aften med god mad og musik og en svingom. Det samme gælder jo for vore julefrokoster der også er blevet populære blandt vore mange gæster, siger Bo Larsen.

Skovhusklubben

Gennem de sidste par år har Bo Larsen etableret ”Skovhusklubben” og har i dag mere end 7.500 personer som medlemmer og på Facebook. – Det er ganske gratis og er blevet en god aktivitet for os. Og selvfølgelig har vore medlemmer mange fordele hos os. Alle 7.500 medlemmer er vore ambassadører og vi arrangerer også ambassadør middage, som er helt gratis. Medlemmerne tilbydes også rabat på vore udvalgte arrangementer og det sker gennem hele året, slutter Bo Larsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events