Blokhus

Trofaste udstillere med specialiteter

Lokale smagsoplevelser på råvaremarked

Starten er gået til årets første råvaremarked, og første marked blev holdt med succes. Det er en fast tradition, at Hune-Blokhus Borgerforening hver tirsdag hen over sommeren inviterer alle gæster, turister og fastboende til det populære råvaremarked.
Gæster kan gå på opdagelse, få smagsprøver og købe ind af de mange specialiteter, delikatesser og lokale råvarer.

Trofast ginproducent

Hele torvet er godt fyldt op med små boder, og markedet har deltagelse af mere end 30 stande, hvor der under de store markedsparasoller bliver handlet masser af lokale varer.
En af de trofaste udstillere, som har deltaget i markedet siden 2018, er den lokale ginproducent Tranum Mølle Destilleri.
Indehaver Ulrik Mose Schade sælger gin over hele landet, og den prisbelønnede specialitet har modtaget masser af udmærkelser. Varerne kan bryste sig af hele 3 guldmedaljer og 2 sølvmedaljer fra Hong Kong og Berlin. Der er meget mere smag i vores gin, og du kan tydeligt smage forskellen på en almindelig gin og gin fra destilleriet.
-Vi prioriterer altid at deltage på Blokhus Råvaremarked. Det er en fornøjelse, og vi nyder at møde gæsterne, hvor vi modsat igennem vores online salg ikke rigtig får kontakt til vores kunder.
-Vi glæder os over at vise vores varer frem, og smagsprøverne på de 9 forskellige gin og 3 snapse, som vi altid har med på markedet afføder altid ekstra salg og i nogle tilfælde også nye forhandlere rundt omkring i Danmark, siger Ulrik Mose Schade og supplerer: – Blokhus Råvaremarked er rigtig godt. Vi støtter meget gerne op, og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at vi har et rigtig godt salg og grundlag for nye kunder.
Markedet bliver holdt på torvet i Blokhus hver tirsdag fra kl. 10.00 – 14.00 hele sommeren frem til og med 8. august.

Læs om fantastiske oplevelser og events