Løkken

Truckfestival var et tilløbsstykke

 | FOTO: Poul Nymark
400 lastbiler samlet i Løkken
løkken truck

400 danske og udenlandske lastbiler var fra den 8. – 10. september samlet til Løkken Truckfestival. Festivalen betegnes ofte som Danmarks største, og det har været en tradition at afholde det igennem mange år. Det er 3. år i træk at lastbilerne samles på pladsen ved Action House i Løkken.
-Weekenden er gået over al forventning, oplyser Tommy Jensen fra Action House, som arrangerer det store lastbiltræf i samarbejde med de lokale virksomheder AL Logistik, AC Mejerimaskiner og Sejlstrup Entreprenør.
-Alt forløb perfekt, så vi har hænderne helt i vejret, fortæller Tommy Jensen. Vi var godt nok lidt stresset ind imellem, men vi har fået utrolig stor ros for hele afviklingen. Og så var vi jo også heldige at vejret var med os hele weekenden.

løkken truck f

Flotte og farverige biler

Publikum var utrolig begejstrede og nærstuderede de blankpolerede køretøjer på tæt hold.
Han vurderer, at der alt i alt har været omkring 4000 tilskuere i løbet af de 3 dage. Festivalen starter med, at de mange farverige og flotte lastbiler rykker ind på pladsen fredag, og når mørket falder på byder de på et utrolig flot lysshow, hvor de mange lastbilers lygter blinker i alle farver.
-Lastbilerne er fantastisk flotte. De er dekoreret efter alle kunstens regler, og det er jo ikke unormalt at bruge 1 million kroner på udsmykning, siger Tommy Jensen. Det forestiller man sig nok ikke lige. Og så er det forbudt at gå ind i bilerne med sko på. De er lige så rene og fine som dagligstuer. Der var også en lastbil, der havde musikanlæg, der kunne levere et lydniveau på 140 decibel, så det er jo nærmest et tonstungt omrejsende diskotek.
Samtidig glæder han sig over, at det har givet god synergi til det omkringliggende erhverv i Løkken, da der også er mange lastbilchauffører, der har taget deres familier med.
-Jeg tror ikke der her været nogen ledige pladser på hverken hotel eller campingpladser i området, så weekenden har jo alt i alt bare været rigtig god for hele Løkken, afslutter han.

Læs om fantastiske oplevelser og events