Nyheder
imported

Turisterne strømmer til Fårup

Fårup Sommerland er kommet rigtig godt fra start, med gæstebesøg der ligger langt over budget og et fuldt booket Hotel Fårup

Fårup Sommerland er kommet rigtig godt fra start – en varm forsommer, et nyt hotel og et vandland der åbnede i takt med årets første hedebølge har givet de mange medarbejdere og i særdeleshed Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland, masser af smil på læben.

– Vi har haft en fantastisk start på sæsonen. Både i relation til gæsteantal i parken, som ligger langt over budget, men også i relation til Hotel Fårup, hvor vi har været helt fuldbooket i mange af weekenderne. Hotellet er med andre ord kommet rigtig godt fra start, og vi ser også, at antal bookinger i tiden fremover er meget positive, siger Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland.

– Vandlandet åbnede fra d. 4. juni,  og de temperaturer vi oplevede i disse dage, er ikke set i juni siden 2008, så man kan roligt sige, at vejrguderne sig fra den bedste side under åbningsweekenden, fortsætter Søren Kragelund. Er du lidt af en vand-vovehals, kan du fortsat prøve eksempelvis de to nye og helt vilde vandrutsjebaner fra 2015; Vandkanonen med frit fald og to loops og Vandfaldet som er en 35 meter lang vandrutsjebane, der kun går én vej. Vandlandet har åben frem til d. 28. august.

Eventprogram

Igen i år har Fårup Sommerland satset stort med fyldestgørende forårsprogram – Fårup Børnefestival med en lang række sjove events.

– Maj og juni har budt på et varieret program ift. vores Børnefestival – både Motor Mille, Hr. Skæg, Lille Nørd, Dolph, MGP-stjernerne og Onkel Reje har været forbi – og alle har bidraget til glæde og morskab for vores yngste gæster, fortæller Søren Kragelund.

Frem til d. 1. juli afholder Fårup ”Glade bedsteforældredage”, hvor alle bedsteforældre, som har deres børnebørn med, kan komme ind til kun 99 kr. Fra august er det på med danseskoene, når kendte danske musikere som Joey Moe og Shaka Loveless bl.a. gæster forlystelsesparken.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events